Posts

Showing posts from October 18, 2010

::Aku nak Kamu::

Salam semua.. Bersiaran bersama Ahmad Fauzi Aryaan dlm dunia beliau .:DUNIA PATIK:. .. Korang jgn pengsan 18x plk ye ngn tajuk entry patik kali ni..patik bukan hape patik nk share la pengalamn kawan patik ni ngn couple dia yg usia keCOUPLEan dia dh menjangkau 6 tahun cm tu khabar nye..patik jz bertindak sebagai pendengar setia pd beliau & menjadi penasihat tak berbayar pd beliau..heheheheh~ Baru2 ni patik de bertemu beliau untuk menemankan patik beli baju kat MINES..so dlm ms yg terluang tu beliau pon menceritakan problem beliau kat patik..patik dengan khusyuk dan tawadhuk pon mendengar la cite beliau.. patik pham & berbesar hati beliau sanggup bercerita pd patik psal pe yg berlaku dlm relation diorang.. Korang percaya ke istilah "BERKAWAN LEPAS BERPISAH??" ... bole pkai ke istilah tu??? Cerita bermula begini.. Kawan patik ni couple ngn besfren patik ni sejak dibangku matrikulasi klu tak silap patik laaa..percintaan beliau ni dh melayari 6 tahun gitu..so yg men

::Selamat UlangBULAN::

Salam semua.. Ting Ting Ting... *ala-ala loceng eskim.. Just short entry time ni....Ahmad Fauzi Aryaan kau bru teringat laa...yg ari ni 18/10/2010 genap la 2 bulan beliau BEBAS dri penyakit ketumbuhan yg patik pernah cerita dlm entry MENCEMASKAN satu ms dulu... bukan la ketumuhan yg bhaya..jauh dri nyawa kot...patik bukan pe cm tetibe terinagt crite time tu cm nk gelak de, nebes pon de...kire cm bercampur cm cendol la kot.. *cendol kire sedap lg tp ni adoiiiiyai..ckup laaaa..xmau dahhh~~ So last words...SELAMAT ulangBULAN la ye kat ketumbuhan yg dh tinggal kan patik 2 bulan yg lalu...la ni badan pon makin sihat dan smakin monggel.. hehehhee... Jumpa lg ye kwan-kwan... Babai~~

::Ilmu Lalu::

Image
Salam semua... Hari ni Ahmad Fauzi Aryaan korang ni cm nk bercite sikit.. cite ni dh mencanak2 je patik simpan dlm poket suar ni..hehehe.. Mode: Semangat yg KEMBALI... Lokasi: Lab terchenta.. *sensorang disini.. Song: Ada bayangmu... TQ hencek google Korang pernah tak rs cm tetibe bersemangat nk wat keja..haaa...cm tu la patik rs NOW bile pulang dri macm-macm seminar..mood cm nk wat keja tetibe mai..bukan pe mengharap kan result yg BERKUALITI katenye akan patik dpt so time viva t tak de la judge nk menentang patik...ceeewaaahhh~~harap nye cm tu la yee...AMIN Crite tentang SEMANGAT ni patik teringat la ms zaman2 belajar dlu..kau gile tak semangat dlu..dlu time exam je wehhh kompom lepak library..balik kolej jz nk makan lunch & diner je...laen2 nk cri Ahmad Fauzi Aryaam sila jumpa kat libry!!! dulu zaman blajar patik ni jenis yg kuat cemburu tgk mmber dok study mengadap buku & melekat atas krosi 24jam...wehhh x bole belah laaa..PSYCO sehh~~ So jalan yg paling selamat pa