Posts

Showing posts from October 20, 2010

::Serius Tak Bertenang Lagi::

Image
Salam guys.. Dup dap dup dap dup dap... neno neno neno neno neno.. *panggil ambulance, polis & bomba.. Nampak tak ank-anak.. Tajuk yg cm tak boleh belah je time2 cm ni..patik bukan pe tetibe dpt 1 email dri SUPERVISOR patik a.k.a mem besar patik..korang nk tau patik & kawan-kawan dipanggil untuk mengadap.. *gile ala-ala nk jmpa sultan tuuu. . tp memang pon seram ya hamat.. Besa la klu dh ujung2 sem ni PROGRESS REPORT sure akan mmbuatkan km sume cm tak senang duduk, baju tak cukup kaen, pinggan nmpk kosong.. *gile ko perumpamaan..hehehe.. OK berbalik pd cite td..so progress report kali ni mmg cm HAVOC kot..mklom la dlm ramai2 ni de la 3,4 orang yg sinior termasok la patik ni haaa..so progress sure la dh tahap meletop cam nk KONVO esok kan..hehehe.. Now cm gile la nk pikir cm ne la nk nunggu tarikh yg amat sakit setiap semester..hehehe.. Ready ngn slide segala ok..pas ni bole grade!!!!hehehehe~~ Jumpa lagi k..Babai..

::Bila Teruna Diragut::

Salam semua.. Mode: RINDU~~ Song: Ah RINDU lg... Status: RINDU kamu..... Weeehh korang jgn salah tafsir ye ngn mode sume yg tertera diaras k..RINDU giles Ahmad Fauzi Aryaan kat blog beliau ni je haaaa..rs cm nk lempang ulang alik je muke beliau...hehehe...patik bukan pe geram sebtap sume la ngn internet kat umah patik yg dh brape hari tak elok2..payh weh nk wat keja yg berunsurkan INTERNET if sume breakdown gitu.. Haaaaa..korang jgn cepat nk melatah ye ngn tajuk entry patik yg tetibe ade unsur2 berbaur ni..hehehe..patik bukan hape lately ni mcm2 la menda dok jd kat patik..korang penah tak rs diri TERCABAR???? Bukan hape...semlam patik p pasar malam..besa la klu dh kat pasar malam tu sure la jumpa segala keturunan patik zaman skolah...yg dlu nye p pasar mlm single la ni dh berdua...tp yg tak bole belah pantang terjumpa je kat pasar or mne2 la sure bunting...amboi produktif betoi naaaa hang!!! So berbalik smula dengan kisah pasar malam tu..jmpa la patik dengan kawan a.k.a besfren pa