Posts

Showing posts from October 21, 2010

::Taubat Hilang Arah Weh::

Salam semua.. Jeng jeng jeng.....Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg dlm alam maya beliau untuk menghilangkan keTENSIONan beliau yg dh cam tahap kuda kepang jee ni.. Just short story untuk ilangkan tensi ini patik nk habaq mai kat korang yg patik sedang mengalami sindrom down pale otak ni jap...cm jadi senak je..ntah laaa dh rs tak de arah dh la ni..mood cm tak de je laa.. patik dh penat la untuk menjalani hari mendatang..tak tau laa mane la ilang mood patik la ni..dah la nk kne prepare slide yg cm dh jemu la weh....tp nk buat cm ne ikot kan je laa demi mendaptkan segulung master.. Bila pikir cm nk STOP sume ni..tp cam tak bole laaa pas dekat 2 tahun patik bergelumang ngn sume ni..klu dipikirkan mmg mcm2 patik dh rs..tipu la rs klu wat master ni tak kne sume menda cm patik ni..sedih, down, moody sume sure orang yg merasa akan mengetahuinye..cm tu la yg patik alami la ni... *sob sob sob.. So la ni..dengan duduk ala-ala bertafakur a.k.a meditasi patik nk sedut sume aura HEBAT kat luar n