Posts

Showing posts from October 22, 2010

::Aku ke Yang Bersalah::

Image
Salam semua.. Bersama Ahmad Fauzi Aryaan untuk entry luahan perasaan malam ni..korang pernah tak disisihkan sebb kekurangan diri ini..i mean keGEMOKan...sob sob sob.. Cube korang teka mane kah patik dlm celah-celahan manusia yg ramai ini??? Patik pasti kat luar sane sure penah kena cerca hina nesta disebbkan kekurangan itu..patik bukan pe ni crite dolu2 ms patik zaman2 kegelapan..zaman dulu mmg patik sgt la gemok..dh la gemok tak de orang nk kan patik ni...sob sob sob~~jgn kan nk cri gurlfren, gurlfren pon tak mo kwan ngn patik coz patik ni tak de shape yg menarik...hehehe.. Klu nk kate mengate tu patik dh lali..orang dok ckp "dh la gomok cm badak"...adus mmg sentap weh hati ini..patik tak penah wat salah ngn depa awat la depa ni dok ngate mcm2 kat patik..BERDOSA KAH MENJADI GEMOK??????? Ok fine tu kisah dlm 10 tahun yg lalu... Jeng jeng jeng...now NEW patik muncul...setelah menjalani program LIPOSUCTION kat opistal teeetttttttt~~ Now patik muncul dengan ima

::Happy Ulangtahun::

Image
Salam sejahtera.. Happy birthday to you.. Happy birthday to you.. Happy birthday to WANIE.. Happy birthday to you.. Kembali berceloteh pong pang pong pang bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk edisi kali ni... Korang nk tau tak, kitorang celebrate BIRTHDAY kawan lab kitorang.. MISS SYAZWANI DZOLIN yg ke- teeeetttttttt tahun..moga dimurahkan rezki dan dipanjangkan umur la yeeee... surprise besday ni km plan malam semalam ngn member2 lab terchenta patik.. DANIAL,DINI, FARA, NIK, INA & LELA ... So seperti yg dijanjikan km bercadang untuk prank a.k.a celbrate small besday a.k.a mkn2 kat Kanny Rogers Rosters, Plaza Alam Sentral Shah Alam...km telah bergerak kesana dlm koi 1 dan selesai berZOHORan kat cna dengan jayanye..hehehe.. Plan ni telah patik dh berkomplot bersama teman2 lab laen dan special ckit kat DINI selaku insan "sok suci" of the day la bole patik gelarkan kat beliau cz beliau sgt2 pandai berlakon...hehehe... *DINI i looike your acting~~ So bila mangsa