Posts

Showing posts from October 24, 2010

::Bila Aku Berangan::

Salam sejahtera kaetas kamu kamu & kamu..hehehee.. Bertemu lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang dlm dunia maya beliau untuk kali ni..sure korang rindu kat patik kan ???? alaaa..korang tak yah la memalu..patik ni bole bc tau firasat korang sume tau…hahaha.. Baiklah entry kali ni patik saje je nk gelak terbahak-bahak kat teman rapat patik yg kire ala-ala berangan la…korang nk tau beranagn ape??? Ade hati nk BERTUNANG walupuuuunnn……………………………… Ni bg patik mmg satu penyakit kronik tahap baba & nyonya la gamaknye..bukan pe teman baik patik beliau bru dpt tau yg BAKAL LAKI beliau telah mendapat sejumlah wang selepas berlaku 1 kemalanagn kire-kire 6,7 bulan cm tu laa..dan terbaru laki beliau telah mendapat imbuhan yg sangat banyak hasil dr claim kat SOCSO..so pe lagi si laki tu dok plan la duit untuk bli brg2 betunang la pe sume...yg teman baik patik ni plk dok crite la pung pang pung pang kat patik cm ujan lebat dok ajak patik teman kan beli barang tunang beliau..lawa