Posts

Showing posts from October 25, 2010

::Mau PENGSAN Jap???::

Salam dan selamat la semua hendaknye yee.. Mode: Sedang siap kan task.. Song: Boria anak tanjung Status: Dah tak sayang dah...hehehehe~~ Seperti biasa Ahmad Fauzi Aryann korang mai lg nk sembang dlam alam maya beliau... Ni haaa...patik nk crite laa kat korang..tak tau la korang ni bole trime ke tak if korang jd cm patik punya situasi..ni bukan pe de la 1 ari tu dok lepak2 la kat mamak area umah patik..then kawan patik dok cuit nk bisik la gamaknye..patik pon sua la telinga patik kot2 de la menda yg nk dia share tu rahsia kot nye..oomaigod..patik hampir jd pitam jap lepas dengar pe yg dia bisikkan kat patik ..korang sure SEXcited gile nk tau menda pe la ek dia nk gtau kn?? yeeee patik tau korang tu kan suke je nk tau menda2 cm ni kan...hehehe.. Ok la korang nk tau pe yg kawan patik dok bisikan kat telinge patik??? ni haaaa... Mak dia nk jadikan patik MENANTU ok!!!!!!!! So pe kate if jd kat korang??? patik???sure la kejung jap 8 saat pas dengar menda alah tu..makcik nk jdkan sy