Posts

Showing posts from October 26, 2010

::Dia Blogger HEBAT::

Salam semua.. Ahmad Fauzi Aryyan korang mai lagi untuk post entry beliau..arini patik cm tercuit nk buat entry ni coz de antara kawan patik dok bertanya "best ke ade blog ni??" then de pulak yg dok bertanya patik "ko tak rs ke privacy ko dh terganggu kat cni??" ..hmmm bila dipikirkan ape yg kawan patik ni tanya ni YES untuk jawapan nye.. ade gak la betoi nye...privacy kte kadang kala akan terganggu dek ade sebilangan insan yg akan mengganggu kte secara 'senyap' .. even patik pon bru je dlm dunia ni tp patik dh mula rs menda alah sume tu..tp wat pandai je...hehehe.. Bagi patik yg bru bergiat ni pon pikir blog ni jz cm diari je la..patik tak la mengharap pape dri dunia blog ni pon..lgpon blog patik ni jz cm teman dikala patik bosan2 je..malu gak patik ngn blog patik ni..rs nye sume kisah crite suke duka je..xde pon segala info ke hape dlm blog ni..jz blog santai la kot gamaknye..patik suke share & if dpt komen yg bernas patik akan cb pakai sebaik mungkin