Posts

Showing posts from November 2, 2010

::Cabaran Bermula::

Image
Salam semua.. Haaaa...ni Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg untuk entry beliau kali ni.. Ni patik dok patik cm apal2 step untuk menari tetibe kawan patik dok msg patik.. "Ahmad Fauzi Aryaan..ko dpt msg dri DR psal bla bla bla bla..." Then patik pon tgk la email pe la yg dimksudkan kwan patik td..sedang selak2 email yg ade patik terkezut la ckit email dri DR patik..really fresh email ni patik bru tgk tros patik nk share ngn korang sume..ni la menda nye.. Are you ready Ahmad Fauzi Aryaan???? Patik lately ni cm bizi ckit ngn komitmen segala..ngn preparation nk dinner lg..kau gile patik dok berjoget sakan naa..korang tgu la entry untuk citer dinner tu nnti..tema nye cm kureng je bg patik tp terpaksa layan kn je la..nk tgk kreativiti student kate bdk2 committee ni..wateva laaa ek.. Mau tak terkejutnye ok..DR patik nk sume report ala-ala cm pre-thesis laa..sume include intro, data smpai conclusion segala..ms yg diberi 2 weeks ..maksudnye sebelum RAYA HAJI..hambek kau de keja

::Terima Kaseh::

Image
Salam semua... Kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan untuk short entry beliau kali ni setelah lme meninggalkan dunia maya ini sementara..patik bukan pe sekembali dri TMAN NEGARA ni cm kureng je mood nk post entry bru..kene start enjin smule la ni..menda nk cite kat taman negara sgt banyak tp cm belom in mood la kot..insyallah korang doakan la.. *pikir kang lmbat basi plk cite tu..hehehe.. Sedang godak2 intai2 mmber blogger punya blog then patik terkuzat a.k.a terkejut..terkejut hape ek akceli???? ni haaa korang tgk laaaa... Jegay bijik mata naaa...here nme patik ade ok..lalalala...TQ fren.. *jegay=celik mate beso-beso dlm bahasa utara Patik dpt ole2 jauh nuuunnn kat cna 2..time kaseh QARL atas ole2 tersebut..1st time ni trime ole2 dri rakan blogger..simpan wat frame la gamaknye pas ni.. hehehehe ...tujuan patik besa la jz intai2 then komen entry beliau & tak sangka de pulak ole2 tok patik ni...sape tak suke ok.. Pas ni patik de la semangat bru nk post entry bru yeee..TQ again