Posts

Showing posts from November 3, 2010

::Cubaan 1, 2, 3::

Image
Salam semua... Ni haaa...Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg seperti biasa dlam room RED room beliau yg terchenta..patik la ni bru je blk dri bertungkus lumus menyiapkan 1 performance untuk malam dinner persatuan patik..patik sekumpulan jz buat simple2 performance yg bertema kan 60's ..kire ok la jz nk have fun je ni..korang tau patik dan kerabat just amek ms 1 hari setengah untuk prepare performance ni including steps n songs..km praktis just kat lab INTEC then tros move ke INTEKMA RESORT & CONVENTION CENTRE SHAH ALAM wat full rehearsal kat cna.. So korang tgk je la pic yg sempat patih boh ni ek..akceli pic byk..tp ni je la mampu patik boh ye...so SAKSIKAN~~ Bermula dengan praktis kat lab terchenta a.k.a INTEC UiTM sec.17 SHAH ALAM dri koi 2pm++.. Even sempit..km sedaya upaya berlateh ok.. Mmg mcm2 rupe gaye menari..mklom la bakat terpendam weh..hehehe.. Tak sah klu tak gelak..mmg fun giles ok!!!! See..sakan dok gelak smpai dh jd halimunan ko budak.. 1,2,3,4,5,6 counting