Posts

Showing posts from November 5, 2010

::60's in MEMORY::

Image
Salam... Salam DEWALI la ye pd yg meraikan nye..dengan mud cuti ari ni patik tak kemana2 ponn..jz patg td kawan patik ajak lepak jap minum2..besa la org bujang kan..tak de sape nk halang..laen la dh de bini ke, couple ke kan..so kne la anta repaort ke kan..hahahaha...so im HAPPY im single!!!!!! *gelak kecil... Ok la ni ape yg patik janji nk stori mori kat korang psal dinner km yg ala2 tomey..tomey sbb pe??? sebb nye tema nye pon dh tomey ok!!! 60's lg wooo...korang penah wat lgu ni???hehehehe... Nk cite psal dinner kompom2 la sume gedeboooom gedevaaassss bdk2 ni kan.. msing2 tak mo kalah nk melaram..patik akceli cm kagum gak ngn bdk2 MASTER & PhD fakulti patik ni...ade orang kate bdk2 sains ni skema, nerd gile la, otak tak berkembang sgala..almaklom laaaa dok dlm lab 24/7 kate nye kan..haaaaaaa..korang nk tau kisah sebenar????? korang tgk je la picture ni yg bole menjawab sgala cerite spanjang dinner km yeeee... Pakcik president (Sarip Dol) & naib president nye..tak m