Posts

Showing posts from November 8, 2010

::Tak Paham La Aku::

Salam semua.. Bersalam???pelik je kan tetibe patik start entry ngn perkataan ni..patik bukan hape td ms nk kuar jap la cri topup kat kedai mamak..patik bawak moto slow ala-ala sipot vavi..patik pon terlalu sebelah sebuah keta...ms patik nmpak dia cm menunggu seseorang..dalam hati 'sure tgu awek dia ni ' ...then bile nk blik je dri kedai mamak, patik lalu semua kat keta td dan nmpak seorang GADIS msuk dalam keta tu tros salam siap cium tangan lg ok...adus..dengan gaye mereka tu cm nmpak cm belom kawin je...siap salam amboi cm nk cium muah muah muah gamaknye tangan laki tu..lawak pon ade sbb menda tu nmpak depan mate patik.. Patik bukan hape..bole je nk cium tgn tu tp make sure la korang jd la suami isteri bru la salam dapt pahala..ni korang tau dpt pe tak...jawab sendiri..hehehehe *tetibe jd pak ustat plk ..no no no ni bukan patik nk ckp ala2 ceramah agama yee..patik just tgk cm dh jd kelaziman kot couple2 la ni..salam cium tangan segala..korang fikir2 kan la yeee 'observ

::Fuuulaaamak!!! ::

Salam... Ni Ahmad Fauzi Aryaan ni nk tya korang laaa...korang tau tak mksd nme korang ek??? patik bukan hape..abang patik akan dpt baby sulung on januari nnti..so dia dok la cri2 nme yg best nk boh kat ank beliau..patik pon pe lg dok sebok sekaki laaa nk boh nme anak beliau..lepas discan segala anak beliau seorang GADIS...so bile dh GADIS, patik pe lg syok la nk reka name yg meletooop tebaboom kat anak beliau..kasi moden ckit tp still bermaksud baik dlm agama kite kan..nk ade ank sndiri couple pon tak de lg weh..so jd la tok ank buah ni.. Godek punya godek patik pon cb la cek name patik ni pe la mksd nye..patik pon taip la AHMAD FAUZI ARYAAN..tup tap tup tap kuar la mknsd ni haaaaa.... AHMAD FAUZI ARYAAN AHMAD -Kesinambungan nama nabi MUHAMMAD FAUZI -Kejayaan ku ARYAAN -Kekuatan Penuh Alhamdulillah sedap name patik ni kan beserta makna yg baik kan kan kan...hehehe... Ok berbalik name bakal anak buah GADIS patik td..lepas digodak2 patik cm nk soh bubuh nme anak beliau.............

::Jauh Berjalan::

Salam semua... Bile orang kate klu "Jauh Berjalan Luas Pemandangan" kan...yeszaa patik sangat2 SETUJU!!!! Berbalik pd jauh berjalan segala ni..ni haaaaaa patik nk gtau sama kamu, kamu, kamu dan kamu yg patik nk p jalan JAUH gak...alaaa tak de la jauh mne pon...jz nk p JB klu tak de aral melintang ESOK!!!! kerja sambil bercuti~~ Patik nk p UTM, Skudai jap nk smbung wat keja patik yg tertangguh kat shah alam ni haaa..mujur ade mmber yg sanggup bantu patik untuk selesaikan keja patik ni..mmber patik ni pon bukan mmber skolah ke hape tp mmber blog gak..orang kate bio ramai kawan jgn ramai musuh...so hargai lah orang yg hargai kite...tak gitu??? So tu je la cite patik kali ni...nnti ade cite patik update lg.. Jumpa lg yee..babai~~

::Waduuuhh Dah Muncul..::

Image
Salam semua... Jeng jeng jeng..terkejut tak Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg sgt cepat zup zap zup zap dengan entry beliau!!!!hahaha... Bukan ape...patik terkejut nme patik dh disenaraikan dlm blog BEN ASHAARI dlm promo beliau SUAI KENAL BLOGGER..ANDA BERMINAT ? sangat cept beliau mengupdate..TQ ye BEN ASHAARI.. Kelihatan nme patik dlm entry beliau ini .. So pd yg nk tambah kawan segala, ni la platform nye untuk tambah mmber dlm alam maya..mne la tau 1 ari nnti mmber maya ni bole jd mmber realiti ke kan..so try la yee... Ok laaa..jumpa lg..tata~~

::SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?::

Image
Salam semua.. Kepada yg baru menjengah ke blog Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a PATIK ni, patik ucapkan SALAM PERKENALAN & selamat menjengah ke dunia maya .:DUNIA PATIK:. ... Korang jangan la segan2 ye nk mai jengah blog patik ni..akceli blog patik ni jz blog santai tempat patik mencoret segala isi hati perasaan luar dan dalam untuk dikongsi bersama kalian yg sudi membaca setiap entry patik ni.. Korang enjoy2 la ye kat blog patik ni..sebarang komen amat lah patik hargai...Jumpa lg~~ p/s: sesiapa yg berminat bole la jengah ke SUAI KENAL BLOGGER..ANDA BERMINAT ? ~SEKIAN~