Posts

Showing posts from November 10, 2010

::Miss You::

Salam semua.. Bersiaran patik diluar kawasan kali ni..patik still kat JB..nk blk shah alam bile????tgk keadaan...bole????heheh... Ok Ahmad Fauzi Aryaan korang ni mengade jap wat entry miss miss segala ni awat nye ek???hehehe..bukan hape since patik dh kat cni msok 2 hari tetibe mood RINDU kat umah & mmber2 lab INDUK & lab INTEC cm muncul..RINDU kat RED room patik, kat DANIAL, FARA, DINI...bukan patik tak de kawan kat cni..tp myb rs cm kat sna lg besh kot..ade mmber nk gelak sume..so cm best laa...kat cni ok jeee tak de msalah...bak kate orang bile depan mate tak rs pape..bile dh jauh tu mula la rs rindu pe sume ni kaaannn.. Haaaa since patik ade lg kat cni...so patik akan update la pape pape cite sepanjang patik de kat cni yeee....lg pon patik mai ni pon tak kmane sangat pon...jz mai wat keja then cm tgu malam nk jenjalan woooo~~JB jalan2 malam besh kate nyee..!!!! Ok la yeee..jumpa dilaen entry..so if de IDEA tempat besh kat JB ni mai la gtau patik..bole la patik terjah sb

::Jasamu Ku Kenang::

Salam semua.. Entry ni sbgai entry penat..penat??? penat hape ek???? penat bru pas siapkan keja kat UTM ni..td patik bru je siap kan keja patik kat IBNU SINA , UTM skudai yg tergendala dan akhir nye patik siapkan gak kerja untuk part 1 ni...akceli smple ade byk lg tp bg sikit2 dlu laaa...mujur dengan bantuan teman patik, HENTAK BELIPAT ni dapat la patik mencelah ckit sample patik yg patik bawak khas dri SHAH ALAM ni semata-mata untuk guna instrument kat cni haa...instrument ni mmg tak de kat UiTM sna tu haaa..so mujur ade beliau yg sudi membantu.. So lepas siap keja tu sempat la lepaking ngn beliau smbil share idea sume..even km bru je kenal tp cm dh lme kenal seh...TQ again fren..ko mmg BESH!!!!! Ok la short entry kali ni...nanti patik update lg yeee... Babai~~