Posts

Showing posts from November 12, 2010

::Ade ONG!!! ::

Image
Salam JUMAAT semua... Neno neno neno...Ahmad Fauzi Aryaan korang mai dgn SHORT entry before beliau nk pulang ke pangkuan keluarga TERCHENTA.. Opppoocoot !!!! patik terkejut follower patik dh jd 123 orang hanya dlm ms 3bulan selepas kembali aktif...nombor yg cun, santek MELETOP!!!! jujur patik ckp TERIMA KASIH pd yg jd follower patik..ini bermakna patik mula diterima dalam alam maya ni... Setengah orang tak kisah dengan follower2 ni..tp bg patik, patik amat2 hargai orang yg follow patik..korang la tulang belakang patik yg membuatkan patik kuat untuk terus dlm dunia BLOGGING ni..TQ guys!!!!! Oo yeee..TQ gak kat kawan patik yg 'mencucuk' patik supaya terus berblogging ni.."TQ apis , kak linda ...klu korang tak cucuk patik dlu, patik tak la segigih ni berblog...TQ fren" Kepada SEMUA yg menyokong .:DUNIA PATIK:. TERIMA KASIH daun keladi..rajin2 la mai baca lagi yeee... Jumpa lg...Tata~~

::Kembali ke Pangkal Jalan::

Salam semua.. Hari2 terakhir kat JB ni patik tak tau nk buat ape..msing2 dengan agenda sendiri..tak pe la patik paham urusan depa ni..patik mai pon myb salah time kot..klu wekand ke hape tak de hal..ni dh nk raya haji kan..so sume pakat dok balik kampung dh..so mujur de la de sekerat dua mmber yg tak balik kmpg lg..depa la teman kan patik jap.. Entry kali ni just nk mention yg patik akn kembali ke tempat asal patik after jummat ni..balik BANDAR BARU BANGI..tempat asal patik kat cna..selepas 4 hari 3 malam patik kat cni rs nye cukup la kot..klu nk crite ape patik buat tu..hmmm rs nye tak de menda kot..jz jalan-jalan manja je..rs patik JB ni ok BEST la tp bukan tempat patik..as orang luar patik rs cm asing la cikit kat cni..tak tau laaaa if lme2 dok cni..tp cm patik gtau laa not my place.. JB ni best tempat makan dia la..tempat patik sempat singgah cm STULANG...makan kat cna sume BESH!!!! i looike~~ lg 1 kan BAZAR KARAT a.k.a BAZAR JB...wooo pelik & menakjubkan ok bole patik crite