Posts

Showing posts from November 13, 2010

::Pemberian Orang::

Image
Salam semua... Entry kali ni akceli patik cm nk berTERIMA KASEH kat seseorang ni..bukan ape beliau bole patik gelarkan sebagai "peminat senyap" dlm dunia maya ni...besa la kalau dh minat ni, klu bole nk express kan minat dia kate nye...bukan minat patik ye..tp minat d way patik menulis katenye...ALHAMDULILLAH la penulisan patik diterima orang... Ok berbalik pd cerita patik td..cara beliau mengexpress minat beliau ni dengan memberi patik hadiah..bg patik tak de hal nk bgi-bagi hadiah ni..malah patik sgt2 hargai..sejak mengelongsor dlm dunia blogging ni..mcm2 patik dh terima..klu yg p holiday ke ade je la buah tangan nye kan..so bg patik, patik sgt suke ngn hadiah pemberian teman blogger.. Berbalik pd adiah yg patik trime ni patik suke sbb benda tu ade tertulis name patik 'Ahmad Fauzi Aryaan '.. dlam hati patik bermonolog "gile laaa..dh la 1st time dpt menda cm ni...cute, tomey, santek nyeee" .... Patik tau korang mesti dh menggeletek nk tau kan menda ape

::Patik SANGAT suke!!!! ::

Image
Salam semua.. Sebelum nk start menulis ni nk senyuuuuumm panjang2 laaaa..sebb pe patik dok senyum meleret ni ek????? haaaaaaa ni patik nk khabarkan kat korang sume..patik bru menerima bungkusan dri teman patik yg pulang dri MEDAN..beliau ade bg sikit ole2 sbgai kenangan.. SAYA SANGAT SUKE WOOOOOO!!!! Bungkusan ni patik bru je trima pagi td dlam koi 9.30 am cm tu..time tu patik kat dlm bilik dok ngemas la konn..tetibe abg patik dok jerit2... "Ahmad Fauzi Aryaan ade parcel untuk kamu!!!!!" patik pon dok ngemas ni cm terkejut la tetibe de parcel...dri sape gamaknye ek.. jeng jeng jeng of cos la dri teman blogger patik sorang ni...TQ QARL atas parcel kmu ni...suweeeettt banget !!! *amek mood indon jap~~ Ok laaaa..tu je kot crite patik kali ni.. again terime kaseh QARL atas ole2 tersebut...mmg santek batik motive tuuu~~ Jumpa lg yee...babai~