Posts

Showing posts from November 14, 2010

::JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU::

Salam semua... Ni short entry patik...patik jz nk bg tau yg blogger sinior ABG BEN ASHAARI kite dh sedia kan 1 platform untuk para blogger baru untuk tambh kenalan atau follower ke kann..platform yg dinamakan: JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU So ni 1 peluang bg blogger yg nk tambh pe yg patut yee..dri pengalaman patik yg penah join menda ni dlu...mmg TEBABOOOMM..la ni patik dh punya rmai kawan2 baru.. Selamat join ye kawan2... Jumpa lg..Babai~~

::Rokok Hidup::

Salam semua... Adoiyai..arini patik lgsung tak post ape2 ek...rindu gile ngn blog patik ni...akceli patik cm bosan je dok siap kan report nk submit ni before rya aji...adoiyai..betapa weh dok dlm bilik jeee...cm tak de life ok..sob sob sob~ Entry kali ni patik cm nk crite la ckit benda yg patik geram cikit laaaa...pasal ROKOK !!!!patik tau korang ni ade yg merokok kaaan..even tak korang sure la de kawan ke, sdara ke hape kan..tp bg patik kan..patik tak suke orang merokok laaa..patik tau de orang ckp "weh tak macho la tak merokok" .. tp patik blas blk k... "tak macho pedulik ar..janji tak mati sbb ROKOK" ..hambek kau!!!!hehehe... Td ms p makan jap ngn mmber patik kat 1 kopitiam kat bangi ni haaa..ade la 1 geng ni dok fuuuhh faaahh fuuuuhhh faaaahhh ngisap rokok...meja depa dekat je ngn patik..adoiyai~ yg laki ok lg tp yg tak bole belah hok pempuan tu haaa..weehhh ilang kepempuanan ko weh!!!!! patik bile dh de org ngisap ni, mule la rs rimas melanda diri ini...mcm2