Posts

Showing posts from November 15, 2010

::Blog Pilihan::

Image
Salam semua.. Kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entry beliau yg dh malam sikit ni.. Entry kali ni patik nk ckap ckit psal mmber blogger patik ni..beliau ni bg patik sgt2 kreatif untuk menjadikan beliau seorang yg unik...unik interm of penulisan beliau..baru2 ni patik de la jengah blog beliau dan lihat 15 projek yg akan beliau lakukan...bg patik jujur jrang2 orang nk buat cm beliau ni.. Dan yg terbaru projek ke-5 beliau ni bertajuk MY FOLLOWER (GENTLEMAN) ..see unik betoi beliau mencipta projek cm ni..yg BESTEST nye blog .:DUNIA PATIK:. telah tersenarai dlm blog beliau....patik sgt suke!!!!!! Neway TQ QARL sbb memilih blog patik termasuk dlm senarai blog pilihan sekaligus mempromosikan blog patik ni kat blog kmu..kmu BESH!!!! Nampak nye tu je la entry patik kali ni.. Jumpa lg yee..babai~~