Posts

Showing posts from November 16, 2010

::Lepas hazab::

Image
Salam semua... Lepas dh azab Ahmad Fauzi Aryaan korang ni selama 2 minggu untuk menyiapkan report beliau untuk dihantar ke RMI (research management institute)..dan sejak seminggu ni mmg patik dh tak cukup tido, stress memanjang je dok nyiapkan menda alah ni... Ni kalau korang nk tau sok nk raya pon patik dok still mengadap laptop semata2 nk siapkan report ni...gile laa.besa nye untuk siapkan report ni yg ala2 cm FINAL YEAR PROJEK (FYP) thesis memakan ms selama 1 semester untuk siapkan...tp bg patik dan kerabat, patik di beri msa 2 minggu untuk siapkan..HAMBEK KAU!!!!! Menda ni la wat patik tak bertenang sejak dua menjak ni.. *sila klik untuk tumbesaran yg jelas.. Nak siapkan menda alah ni mmg menguji kesabaran patik ok...smapikan patik ilang life patik as manusia...pe tak nye dok melekat kat meja krosi ngn laptop sebijik ni haa...smpaikan mak patik dok bising "ko ni tak lapar ke Ahmad Fauzi Aryaan??dok betapa dlm bilik tu haaa"...nk buat cm ne sume ni demi nk siapkan repo