Posts

Showing posts from November 17, 2010

::Dapat Award..::

Image
Salam semua.. Korang penah tak dpt award..nk crita award ni kan patik penah la dpt award ni..kire mcm2 jenis award laaa...dlm belajar dulu penah gak la...then ms wat MASTER ni de la dpt award BEST POSTER PRESENTER ms kat TERENGGANU..woooo!!! tu mmg award yg paling patik sgt2 suke... So bile dh menyelami dunia baru patik dlam alam maya ni...patik pon de gak la org dok award patik..TQ coz sudi award kan patik kan..hehehe.. Award yg diberi name " This Blog Has It Own Value"...mmg ade value pon bg patik laaa..coz kat cni la tempat patik nk luah kan semua rs untuk tatapan dan renungan reader patik dan juga untuk diri patik juga...gituuu~~ So terima kaseh kat CIK JUJU a.k.a CIK PELANGI atas award ini..patik amat hargai.. Bg patik award ni mmg BERHAK dimiliki oleh sume blogger.. "so sesiapa yg menyinggah blog .:DUNIA PATIK:. ni WAJIBULGHUNNAH tau amek award dri patik ni..blog korang mmg patut terima award ni.." Jumpa lg dilaen masa...Babai~~

::Ade BERANI???::

Image
Salam EID ADHA pada semua.. Korang nk tau td ms Ahmad Fauzi Aryaan korang ni dok menelek hencek GOOGLE nk tgk pic ape akan kluar bile patik menaip Ahmad Fauzi Aryaan ...so yg kluar mmg pic2 yg penah patik upload dlm blog patik...kire still ok.. So lepas tu patik sje je nk tgk ape akn kluar bile patik menaik DUNIA PATIK ...sekali yg kluar korang tau ape...tp sebelum tu korang jgn GELAK GULING-GULING yee.....JANJI tau!!!!! so ni la pic yg akan terkeluar diantara byak2 pic tu..bersedia atau tidak..korang lihat je laaaa... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . korang ni saje je kan nk GELAK kan patik..ni haaaaaaaaaa picture nye~~ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Korang de berani jd cm ni????hehehehe~~ Hambek kau...korang jagn ingat ni patik ok..patik still pya akal yg waras..ni patik rs kat indonesia kot..kesian dia takde pakaian kot..ke saja nk tujuk yg beliau punya "barang" baguszz???tu patik musykil sikit tu...dan yg pelik nye de lg ek orang yg cm tak berta

::EID ADHA mai lagi::

Image
Salam EID ADHA pada semua... Kali ni raya Ahmad Fauzi Aryaan korang as usual la..biasa nye kat SELANGOR especially kat BANDAR BARU BANGI ni tiada ape yg best dlm menyambut EID ADHA..kemeriahan nya tidak dirasakan seperti EID FITRI...namun begitu keunikan EID ADHA ada punya cerita tersndiri... Seperti biasa la lepas solat sunat EID ADHA dlm koi 9 a.m, km adik beradik tak de pape jz nk tunggu lembu untuk disembelih..kali ni semua urusan sembelihan dibuat kat surau dekat ngn umah patik..patik ni suke tgk je...tolong???? OH TIDAK!!!!hehehee...so dikesempatan ni patik sempat tgk2 je la depa semua ni dok mengurus lembu2 untuk disembelih a.k.a dikorbankan... Lembu ni la bakal menjadi lauk pas ni...hehehhe.. 1,2,3 tariikkkkk~~ Proses melapah lembu.. *patik kat mane??? pas sume ni patik balik umah laaaa..buat entry ni la syg~ Haaaaa..cm tu la aktiviti patik yg tak seberape untuk EID ADHA kali ni...patik pasti tempat msing2 sure tengah sibuk dok wat persiapan untuk korban kan.. SALAM E