Posts

Showing posts from November 18, 2010

::BBQ day..::

Image
Salam semua.. Hari ni dh hari ni dh masok raya ke-2...so cmne raya korang...patik rs korang ni ade yg dh kerja, yg skolah dan yg dh mule nk amek exam tok sape yg dok tgh exam la ni..hehehe..patik plk???as usual cm besa je..xde meriah sgt.. Ok laaa..entry kali ni patik nk share la ckit psal cite BBQ yg km wat semalm..gile laaa..mmg lme gile tak buat BBQ kat umah patik ni..pe tak nye msing2 dok sibok..so tak de time nk togader2 la same2 melain kan time cm ni...time RAYA... So untuk penceritaan ni patik bercerita dengan pic je la ok...hehehe... Bermula dengan ini dulu yeee..kalau nk RAYA menda ni la paling GLAMER antara terglamer dlm byk2 juadah..kalau korang dok tak tau gak nk je patik rejam korang ngn menda lah ni..ni nme nye KETUPAT ok..K.E.T.U.P.A.T ok!!!! Ni proses nk siapkan 'rendang daging DIVA' tradisi mama patik..hehehe..klu RAYA kuar la sgala tok nek resepi ok.. 'Kuah kacang TEBABOOOMM' mama patik la paling sedap.. *besa la mama masak mmg sodap..hinggap

::Dunia Ku..::

Image
Salam semua... Berjumap lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang dlm entry bru beliau untuk malam ni..ari ni patik agak bz sikit p NILAI3 menjenguk barang2 yg besh untuk majlis pertunangan nanti.. Entry kali ni patik jz nk share sikit ...kenapa .:DUNIA PATIK:. ni wujud??? Akceli dunia bloging yg patik ceburi pada mula nya adalh sebagai diari kehidupan patik untuk tatapan sndiri..dalam ni la patik coret segala suka duka patik dalam menjalani kehidupan seharian..lama kelamaan blog ni mula menjadi perhatian bila teman patik terbaca dan pd situ la .:DUNIA PATIK:. menjadi tatapan umum...patik rs tak ade yg perlu dirahsiakan..apa yg baik kite jdkan pedoman..yg buruk jdkan sempadan...tak gitu???hehehe... Untuk menjadi blogger tegar, pada patik amatlah menuntut seseorang tu mmpunyai sifat sabar..mmg gile la klu cm ni..bukan hape patik penah dilabel sebagai blog yg tak berilmu, ayat2 yg patik gunakan ni tak bermanfaat laaa dan mcm2 lg tohmahan yg patik dh rs..patik respect la kat blogger yg s