Posts

Showing posts from November 19, 2010

::Cerakah Adventure Time::

Image
Salam semua.. Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg untuk edisi JUMMAT yg mulia ni..akceli crite ni agak lme laaa...just patik nk share la kat cni serba ckit psal program cycling yg km geng leb buat kat BUKIT CERAKAH...gile laa..ni 1st time patik maen cycling kat cni..slalu naek bas je..tau2 smpai je tmpat yg nk dituju..abis cite kan..hehehe...program ni akceli saje je nk spend time weknd sesame geng..besa nye weknd msing2 ngn agenda sndiri o paling busuk balik umah pd sape2 yg umah dekat.. *ehem ehem aku la tuuu~~ Program ni disertai oleh Ahmad Fauzi Aryaan a.k.a PATIK, DANIAL, ILANE, HUDA, HAFEZ & KASEM..even kami ber6 je yg join tp seronok nye cm p 60 orang.. *gile hiperbola nye aku..hehehehe Bg patik BUKIT CERAKAH la ni ade perubahan dh sikit..agak terbela..signbord yg besh, pokok2 yg dh terbela dan byk lg la perubahan kat cna..kire mesra pelancong la gamaknye..nk compare kan dulu..ya rabbi..sgt2 cm tempat jin maen kejar2 duduk ok..mmg tak bole belah je nk tgk.. So patik maleh