Posts

Showing posts from November 21, 2010

::Award oh Award::

Image
Salam semua.. Entry mlm ni patik nk kne wat la ala2 cm "homework" before nk tido gamaknye..ni Ahmad Fauzi Aryaan korang dah diberi award oleh kwn blogger beliau Apesz Slamber ...TQ ye Apesz...akan patik lunas kan tanggung jawab yg anda berikan..kire cube jaye la ek...hehehee~~ 1) Apez Slamber dimata kalian : Hmm...sush nye soklan ni..cm nk SPM sok je rs..hehehe Bg patik ni beliau ni mmg frenly tak kire dlm FB o every entry yg patik post..kire cm supportive gile la beliau ni.. 2) Nama blog saya dan kenapa diletakkan nama ini : Nama blog ni patik pilih .:DUNIA PATIK:. ..sebb nye?? sbb nye patik ni hanya lah seorang rakyat biasa..tiada darah keturunan raja..*menjawab tak soklan??? 3) Nama URL patik dan datang mana idea utk URL blog patik : http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/ mane dpt idea??? of cos la ni dri nme patik AHMAD FAUZI.. 4) Apakah kaedah yang ditulis dalam blog patik : Kaedah???ikot kate hati je...takde menda petua pon or pantang larang untuk menghasilk

::Selak-Selak::

Image
Salam ujung minggu... JEng jeng jeng...Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg untuk entry beliau kali ni..kali ni patik jz nk share la moment yg dh patik tinggal kan dh dekat 4 tahun cm tu..since la ni mood budak-budak UiTM dh nk konvokasyen kan..so ni patik nk share la moment patik time nk konvo dlu.. Td dok kemas2 buku2 lame tetibe patik dok ternmpak buku konvokasyen patik time DIPLOMA dlu..akceli patik ni graduan UiTM ARAU tahun 2006..so konvo dlm tahun tu gak..patik ni akceli bdk jurusan DIPLOMA SAINS (BIOLOGI).. *gile kau... Dok belek pya belek buku tu tetibe memori lme muncul kmbali..nk cerite bagaimana susah nye patik untuk menjejakan kaki kat UiTM ni sangat la sadis bg patik.. Cerita nye cm ni..sebelom nk msok UiTM ni patik pernah buat form6..tp persekolahan patik kat form6 hanya sempat 2minggu saje..sbb pe???sbb patik mengalami sindrom yg patik tak bole trime iaitu pembelajaran FULLY IN ENGLISH..TERKEJOT ok..mklom la patik ni skolah kampung jeee... *tipuuu dalam pd ms yg sama p

::Ucap Selamat yeee..::

Image
Salam semua.. Selamat berhujung minggu... Akceli entry ni patt nye kuar semalam..tp since patik dok balik kmpg untuk memenuhi jemputan sepupu patik yg dok menyunatkan anak beliau..so terpaksa mendelaykan entry ni.. Akceli entry ni patik wat sempena lecturer a.k.a kenalan tempat patik belajar melangsungkan perkahwinan beliau..beliau yg patik maksudkan ialah PN SYAIDATUL HANUM a.k.a PN ANOM..majlis berlangsung kat BANDAR TASIK SELATAN..so patik sempat la mai memenuhi jempuaan beliau... Kad jemputan dan sedikit buah tangan yg akan dibawa.. Door gift yg tomey~~ Semoga PN ANUM dan suami kekal bahgia hingga ke anak cucu... Ikhlas, Ahmad Fauzi Aryaan.. Jumpa lg yeee.. Babai~~