Posts

Showing posts from November 22, 2010

Terima Kasih..

Image
Salam semua.. Entry kali ni Ahmad Fauzi Aryaan korang nk ucap seribu kali terima kasih pada reader a.k.a insan yg sudi mengaward kan blog patik ni dengan mcm2 award..patik sgt2 menghargai atas penghargaan tersebut.. Patik rs lately ni kire cm musim mengaward blog gamaknye..neway 1 award ni patik bru je trima dri reader a.k.a rakan blogger patik AQILAH yg sudi memgaward kan blog patik as "BEAUTIFUL BLOGER"...walaupun bg patik blog patik ni cm besa je..tp dimata beliau blog patik ni santek ek..TQ QILA.. TERIMA KASEH pd yg sudi memberi award ni yeee.. Jumpa lg dilaen entry..Babai..

Chef Kecik To Be..

Salam semua.. Nak tya la klu korang kalau slalu dok umah cuti-cuti malaysia kan korang buat pe ek???hahhaa..sje je patik nk tya..korang sure la de yg jd petani, nelayan penternak kan kan kan.. *tipuuu~~ Bg patik bile dah tak mai lab ke hape, patik dok umah je dan cube menjadi Chef yg terbaik la gamaknye..belajar ilmu memasak dri mama tersayang..kot2 pas ni ade orang nk sunting patik jd menantu kan dh senang....hahahaha.. .*gile statement kannn~~ So since patik tak g lab..time2 dh nk msok lunch time ni la msa untuk mengasah bakat menjadi cheff..hahaha.. *akceli jd pengacau mama kat dapo je laaa..jadi la kan as peneman mama kat dapor tuu... Hmmm..ni mama patik dh buat jeritan batinku ni haaa soh goreng ikan gamaknye..so patik gerak p dapor untuk cheff la yeee.. Jumpa lg.. Babai~~

::Deco Bersama A.F.A::

Image
Salam semua dan selamat pagi ISNIN... Amacam ari ISNIN anda???ade still nk blues2 segala...meh Ahmad Fauzi Aryaan korang kasi lempang ulang alik mau???kompom ilang blues2 segala ni..hehehe Akceli entry kali ni tak de la berkaitan ngn DEKO BERSAMA ERIC ok..ni saje je la dok ngemas bilik, ank2 patung a.k.a teddy bear yg byk melambak *kantoiii~~ , lemari dh cm tempat belaan tikus ni haaa..since ari ni patik korang ni MALAS nk p lab bukan kerana MONDAY BLUES ok..tp UJAN dipagi hari *alasan ..so patik dok umah sajok ngemas pe yg disebutkan td.. Walaupon tak de la kemas mne..tp bole la patik ni dikategorikan sebagai MENANTU PILIHAN...* nak gak kaaannn Overall almari patik yg dh siap kemas..kire bole la kan..tak de la cm tempat tikus nk beranak..hehehe Ni part bahagian bawah almari patik..sume bju2 patik klu bole nk lipat..bru la save tempat..nk pkai bru la iron ke hape..klu malas gak sarung je weeehhh..hehehe Part tengah almari patik..kat cni patik letakan baju2 melayu, kemeja patik