Posts

Showing posts from November 23, 2010

Bila LELAKI menangis !!!

Image
Salam semua... Entry kali ni patik nk bercerita tentang MENANGIS?? patik yakin korang sure penah nangis kannn..tp penah tak kornag tgk insan bernama LELAKI MENANGIS ???klu LELAKI menangis ni sure la sbb CINTA.. 'CINTA ko mmg suke buat insan bernama LELAKI ni MENANGIS kan' ... Ni patik nk bercerita..salah ke LELAKI menangis???beliau juga manusia yg punya hati dan perasaan kan???patik rs tak de salah kan bila LELAKI menangis..LELAKI bila beliau menangis ni sure ade menda yg mengganggu dan kire nye beliau tak bole nk handle.. Berbalik cerita LELAKI MENANGIS ni..patik ade sorang kawan LELAKI..beliau ni mmg best fren patik..so pd suatu hari beliau telah mengajak patik untuk teman kan beliau kat area STADIUM SHAH ALAM..patik ingt kan jz nk lepak2 amek angin malam..rupe nye beliau rs itu la time yg ssuai beliau nk bercerita kisah sedih beliau kat patik..so patik as usual menjadi pendengar setia yg tak berbayar untuk dengar cerita beliau.. CINTA !!!! itu la sbb beliau MENANGIS..

Cinta Pertama Ku

Salam semua.. Korang jgn nk muntah or gelak guling2 ye ngn entry kali ni ok..entry kali ni patik telah ditag oleh seorang teman blogger patik yg bernme CIK JUJU ..entry kali ni beliau nk tau kisah CINTA pertama patik..adoiyai..jap2 nk kne selak diari tahun gajah gamaknye ni...hehehe..ok la patik cb la ye cite sikit2 pengalaman dulu2 ms mude2... *la ni pon still mude ok~~ Cerita ni berkisar time patik blajar dlu time skolah la kot..hehee...*nmpak sgat diri ini tak laku..hahaha Kisah Bermula... Kisah bermula bila patik rs nye 4 kot..time tu patik nk p class lukisan kejuruteraan yg mane untuk ke kelas tersebut patik mesti la melalui 1 class bdk2 bwh umur..ehhehee..so semakin lme semakin patik dpt rs kan patik sering diperhatikan pabila melalui class tersebut..mane tak nye bile lalu je class tu KOMPOM nme patik akan kedengaran..time tu sume perasaan ade ok..sonok, kembang yg nk pecah suar, malu pon ade... Pertemuan pertama dan terakhir... So entah bile la, ade sklai patik lalu minah