Posts

Showing posts from November 24, 2010

STRESS=COKLAT

Image
Salam semua.. Ahmad Fauzi Aryaan korang la ni tengah TENSION !!!!!! Korang suke tak makan COKLAT??? knape orang kate COKLAT ni bole kurang kan STRESS??? bg patik la kan..bile patik dok cm tension a.k.a tensi lg2 time dok byk keja..so makan cm tak lalu *kate nyeee~~ so coklat la patik akan rembat..slalu nye ckop la dlm 3,4 bar yg sederhana untuk patik telan... Lately ni kan patik dok tgk mcm2 jenis coklat yg wujud kat muka bumi ni..klu dlu dok mkn coklan coki-coki laaa, den dang laaaa, cadbury laaa, van houtan laaa..tp la ni ade plak wujud nye coklat handmade la plk..arghhh~~ tak kire la pe jenis coklat, sume patik bole nk rembat.. Fuuuhh lega pas 2 bar coklat cadbury dh melepasi kerongkon patik smbil wat entry ni..kurang sikit STRESS nyeee...korang pon sure suke mkn COKLAT kan..tak yah la nk cover2 dh beso ke kan..hehehe... Sekian untuk entry kali ni...SELAMAT MENJAMU COKLAT yeee... Babai~~

Kerja OH Kerja

Image
Salam semua... Kali ni patik just nk gitau yg patik la ni sedang diburu oleh KERJA yg cm jales tak bole tgk patik nk dok blogwalking blog mmber2 je kan..ade je beliau mai nk sergah2 patik..wakakaka... Menda ni la patik dok sedang giat berurusan..next month on 5-8 DEC 2010 patik akan ke 1 lg conference under UiTM yg akan berlangsung kat KL je pon..sekali lg patik bertindak sbgai ORAL PRESENTER...hambek kau!!! *mencik laaa asek2 KL jeee..bwk la p Ausie ke..France ke.. Now patik dok nk siap kan slide before dicek oleh supervisor patik..hope sume ok je la hendak nye..AMIN~~ p/s: tak sabar nk tgu next month nk p PERLIS..rindu gile kat UiTM ARAU..tempat dimana mula2 aku mengenal erti berjauhan..sob sob sob.. Jumpa lg ye teman-teman..Babai~~

Blog Pilihan Malaysia 2010

Image
Salam semua... Pagi ni patik bru dpt tau yg blog patik ni telah disenaraikan oleh mmber bloger patik ILA HARON...TQ ye ILA HARON menyenaraikan blog patik ni as BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010... So korang bole la nk terjah kat blog AZMAN ROSLAN untuk BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010 ..*patik promote kan je.. Blog patik ni layak ke????? Jumpa lg..Have a great morning!!!!! Chow bedah~~