Posts

Showing posts from November 25, 2010

Tayang Menayang

Image
Salam semua... Sori la if entry patik ni berbaur hape ke k...arini patik cm nk wat entry pasal BOXER..ni bukan BOXER hok peninju ke hape ok..ni BOXER UNDERWARE ..lately ni mcm2 la bentuk pesen BOXER patik tgk kat pasaran..yg tak bole belah de la boxer yg harga cm nk beli 2,3 helai baju..adoiyaiiii~~ Entry ni bukan la nk menayang hape yg dipakai oleh manusia hingga ke dalaman...tp patik terpanggil nk wat entry ni cos de mmber patik dok tya kat patik "nape laki suke tayang barang DALAMAN beliau kat awam????"...patik tak tau la beliau ni bertanya ni saje nk sindir patik ke hape kan..tp tak pe la..dh orang tya kan..so ni haaa patik jawab!!! Akceli kan patik pon suke pakai BOXER or UNDERWARE yg getah dia bio orang nmpak..bru nmpak cm sexy gitttuuuu~~hahaha...kire kalau pakai baju bio pendek sikit..so bile gerak2 badan tu nmpak BOXER mahal yg patik pakai...sadis la dok beli mahal2 tp sape pon tak nmpak..so ni la step paling baik untuk gtau yg kite pakai benda mahal walaupon ka