Posts

Showing posts from November 28, 2010

Jejak KASIH

Image
Salam semua... Entry kali ni patik nk crite betapa HEBAT nye klu kite berblog...ni bukan la tips untuk up trafic ke hape k..patik pon bru je lg dlm dunia blogging ni..so tak de la nk bg tips hape..tp mengutip tips ade laaa....hehehe~~ Nk dijadikan cerita, sepanjang patik dok berblog ni, selain patik dpt jmpa kwn bar, patik gak dah jmpa kwn lame patik yg juga seorang blogger..even beliau ni seorang penuntut kat UPM tp mmg patik lame giles tak jumpa beliau..beliau yg patik maksudkan ialah MOHAMED FAIZAL IBRAHIM a.k.a FBI..dan blog beliau bergelar TANPA NAMA Ni la blog beliau.. TANPA NAMA Cerita nye cm ni..1 hari patik dok maen FB tetibe beliau ni telah mengupdate blog beliau kat FB..so patik pon dengan selamber je click untuk tgk pe la yg jd...jeng jeng jeng rupe nye beliau ni mmg KOMPOM besfren patik masa zaman diploma...km mmg sekelas time blaja kat UiTM ARAU..so ms diploma mmg la km sume same2..blajar same, mkn same, soping sesame..sume same laaa...hehehe..tp keadaan agak be

Meh Kasi Rapat

Image
Salam semua... Just short entry..patik pon bru je dpt tau ni since mmg 1 hari ni patik full ngn jempautan knduri...hehehe...TQ AMIR RAYAAN yg gtau patik pasal info ni..dan patik nk perpanjangkan laa info ni pd SEMUA~~ So korang sape2 yg ade free yg ingin join 'mini' gathering ni korang bole la email kat karl_zz@yahoo.com sebelum pukul 6 pagi 28 NOVEMBER 2010 ..akceli ni last minit plan...so sape2 yg nk jumpa blogger yg hebat bole la menjoin program ni dgn mngesahkan kehadiran kat QARL ... Dgr cerita time nye pukul 11-1 pm kat MID VALLEY, sila bawa 1 ketol adiah untuk maen tukar2 adiah...!!! Apa2 info bole la jengah kat blog QARL p/s: insyallah klu xde ape2 hal patik pon teringin nk join 'mini' gathering ni..bole la tambah2 kawan blogger kann..hehehe