Posts

Showing posts from November 29, 2010

Tak Salah Kan Bila Muncul???

Image
RINDU??? Mengapa kau hembuskan kegelisahan RINDU Setelah sirna keindahan RINDU itu akan ada Kini, hanya RINDU yang meraga... Salam Semua... Tak salah kan bila sekali sekala rs RINDU ni muncul???? klu tak pernah rs korang ni bukan manusia la weh...patik bukan la dok gile meroyan dok crite psal rindu ni tak tentu pasal..tp bile patik tgk koleksi pic yg patik kumpul ni tetibe ingatan patik dok membayangkan 'ape la akn berlaku dlm perhubungan PERSAHABATAN selepas ni'...kdg2 tgk pic2 ni gelak sorang2 la patik ok..bukan gile tp jz teringat evry moment ngn insan bergelar TEMAN... Bersama teman segaduh acik DANIAL Depa ni sume BESH!!!! Rindu moment ni laaaa~~ Moment naik boat panjang...1st time ni wehh~~ Berbasikal bersama... Kat hutan bersama.. Belajar mengenal alam.. Pika & JIJAH Great moment kat TERENGGANU.. Berjimba sangat seronok.. Moment beraya bersama.. Rindu laaaa time ni.. Korang mmg sempoi~~ *ade lg ke time sume ni akan berulang??????? Adoiyai..d

Jom Jaga Kesihatan

Image
Salam semua.. Ni patik nk habaq mai kat ampa sume ni..korang nk tak jg kesihatan????alaaa...tak yah malu laaa..patik tau korang ni sume suke kan bab2 ksihatan ni..so sila la amek perhatian yeee...heheheh... Cm ni la IKLAN nyeee... Korang penah tak nmpak iklan ni dri NUFFNANG??? haaaa...hari tu ade la iklan ni muncul ni then patik dok la isi form kat SINI untuk dpt kan sample percuma..sekali lg P.E.R.C.U.M.A ok!!!! so korang bole la pakat mai isi form ni untuk dptkan 2 paket sample FREE... So selang beberape hari smpai la paket smple tu kat umah patik..nk dijadikan cerita paket ini mmg simple..jz bukak n tuang je dlm plain water a.k.a air masak then minum laaaa..then bile dh dok dlm perut mmg gile best la weeehh.. Akceli bukan saje2 je iklan ni..see korang bole free2 je dpt sample percuma kan????? so korang pe lg..meh pakat mai click kat SINI untuk free sample... Selamat mengisi ye geng sume!!!!pd sape yg dh rs tu kan haaaa amacm perut anda?????best kan??? TQ sgt2 kat NOVARTIS

Bole Gila Ni...

Image
Salam semua.. Weeehhh Ahmad Fauzi Aryaan korang ni bole naik GILA, STRESS weh bila ditinggalkan sndiri...tp tak la smpai rupe uncle tu dress up dok jual paper smbil boh tepung gomak kat muke ye adek2, akak2, abg2 yeee..hahahaha~~ FYI seperti biasa bersempena dengan ala-ala hari blues ISNIN ni, patik mmg la beriye2 mai lab..kdg2 patik mai ni pon jz nk isi ms lapang smbil wat keja lab patik..dripd dok umah tak de wat pe so mai lab skadar borak2, gelak2 pon patik tak kisah dah...kire untuk kePUASan NASFU hati ni...tp since mmber lab patik tak mai makin meroyan la patik rs..nk borak ngn sape??nk ngusik sape ni???nk mkn ngn sape ni????adoiyai....rs mau kepangkal jalan je rs... Bila pikir kan smula kang kat umah kompom patik tak wat pe..dri dok bc journal SCIENCE DIRECT sgala ..ianye akan bertukar mnjadi TIDO, FB, BLOG dan segala yg berunsur TUBE je la gamaknye...heheehe... *tak kire mau pulang gak jap lg sblom lab ni akan jd bengkel motor okey!!!! Pakcik DANIAL , kak FAFAU, kak DINI

Musim Menyelak Pon Tiba

Image
Salam semua.. Entry kali ni Ahmad Fauzi Aryaan korang ni bukan la nk cite kisah menyelak kain ke hape ok..patik tau la ni musim2 orng mengawan ke hape kan..mane tak nye semalam je patik dpt 3 jemputan knduri kawin ok!!!! *hambek kau musim mengawan manusia dh tiba~~hehehe.. Yg menyelak kali ni patik nk crite psal dok menyelak journal segala la weh..since ape yg patik dh mention dolu-dolu yg patik la ni dlm proses nk wat writing untuk master patik..so at the same time patik akan join 1 conference kat KL..so menda yg patik selak ni haaaaa...SCIENCE DIRECT Ahmad Fauzi Aryaan LOVE U !!!! *mengade~~ Memang jenuh la nk download segala then nk bc...smpai nk terbeliak mate patik dok bc journal ni..setengah orang kate kan bc journal ni dh mcm bc buku sejarah...YES!!!! mmg betoi pon..klu nk terapi cepat tido bole la bc JOURNAL.. So pd korang yg same seangkatan ngn patik yg dok bc journal gak patik ucapkan SELAMAT MEMBACA JOURNAL yee..tak kire la journal akademik ke, majalah REMAJA,WANI