Posts

Showing posts from November 30, 2010

Lelaki ATAU Perempuan

Image
Salam semua.. Nak tya la knape la ni since patik dok join berblogging ni lebih ramai perampuan dok wat blog compared ngn lelaki...ape yg patik dok perasan ni pd follower patik laa..klu la ni dh de 213 follower dlm 100++ kompom perempuan...lelaki tak suke ek berblog ni??? Ape yg patik nk ckp kat cni just pandangan je la yee..rs nye lelaki sekarang ni suke dok simpan, pendam segala ape yg depa rs kot compare ngn perempuan..bukan patik dok nk mewakili perempuan..tp ape yg patik bole ckp, perempuan suke ade blog ni sbb kat cni la tempat dia nk luah kan segala nye..show off ape yg depa de cm barang2, baju2..eheheheh.. Bg patik plak kat cni la tempat cri mmber baru, dpt luah segalanye tak kire suke duka..tp still patik musykil la ni nape lelaki tak suke berblog ni..diorang malu kot ek..bg patik yg KOMPOM lelaki ni, blog yg patik bina ats nma .:DUNIA PATIK:. ni ade lah untuk share segala ape yg patik rs ngn sume orang..mungkin kat cni juga patik bole dpt segala jawapan untuk sebarang pe