Posts

Showing posts from December 2, 2010

SERONOK!!!!

Image
Salam semua.. Just short entry...Ahmad Fauzi Aryaan pulang dengan berasa sangat seronok pas join workshop yg dibuat oleh NUFFNANG & NOKIA kt KDU University College Damansara Campus ..workshop ni adalah untuk blajar pasal application OviApp wizard yg terbaru oleh NOKIA...so km telah diajar serba sedikit psal nak guna menda alah application tersbut tak kire ape jua especially dlm blogging.. FYI ni la 1st time ok patik dijemput dan cm rugi plk tak join..selain dpt info baru dpt la gak jmpa ngn blogger hebat cm HANIS ZALIKHA , BEAUTIFUL NARA , EYRIQAZZ (betoi ke patik eja ni haaaa??) and also blogger a.k.a kwn patik QARL ..patik dpt la knal2 jmpa kwn2 blogger laen..sronok jmpa mmber2 bru...so alhamdulillah patik sempat meluangkan ms kesana...TQ QARL yg rela tgu patik kat cna.. Segala update akan patik wat kmudian ek..since badan cm letay je ngn jem segala cm nk rest laaa...adoiyai... Jumpa lg dilaen entry..GOOD NITE!!!! Babai~~ jumpa budiey-sensasi selebriti gak..gile hebat!!!

Bersiap Sedia...

Salam semua.. Ahmad Fauzi Aryaan korang mai mengade petang cmni sbb tak de modal nk crite..akceli lately ni patik cm tepu + byk keja nk disiapkan.. *byk la sgt keja katenye.. La ni patik bru je balik lab dri UiTM untk tido jap...ngntok wooo + cuaca yg hamat panas kat luar tuu..then nk bgon siap2 nk p event nuffnung yg patik mention smlam... *tu pon nk kecoh.. .1st time ok...tu yg kecoh lebay..hehehe...I LOVE U NUFFNANG~~ INVITATION FOR NOKIA OVI WORKSHOP DATE: 2 DECEMBER 2010 TIME: 6.00pm-9.30pm VANUE: CAFETERIA, KDU University College, Damansara Kampus So now patik nk tido jap then nk bgon jap lg siap2 nk grak p event tu...* nk kne kuar awal cz tak tau jalan...maen terjah je ni.. So sape2 yg dpt join karang petang..t kte jmpa kat cna k..* QARL dh kompom mai kang..so patik de kwn laaa... Jumpa yeee.. Babai~~