Posts

Showing posts from December 4, 2010

Kemaluan

Image
Salam semua.. Adussss payah la lappy patik ni cm tak chat lately ni..nk tunggu loading segala hamboi bole berjanggut patik yg dh sedia berjanggut ni haaa...nk kne jmpa doctor la gamaknye...tu yg agak payah patik update entry ni..la ni mujur la lappy patik ni menunjukan simptom ok nmpak nye..hope berpanjangan ni.. Akceli entry ni bukan la patik nk show off 'kemaluan' patik oiii korang sume..tak mo nakal2 yeee...sbenarnye patik nk crite ape yg berlaku time patik dok jenjalan p Jalan Tunku Abdul Rahman nk cri brang untuk pertunangan adk perempuan patik insyallah awal tahun depan... Gile laaaa..JELAS dh tulis ok!!!! Korang kenai kan train PINK yg KTM dok wat KHAS untuk wanita...YES patik ulang KHAS untuk wanita..nk jadi cerita patik & adk perempuan patik ni lpas p jalan TAR konn nk p MID VALLY nk cri kasut laaa...then bile train smapi je, patik ngn adk patik dengan tak de perasaan tros masok train PINK tu...bile pintu dh tutup segala bru la patik prasan yg patik dh msok