Posts

Showing posts from December 8, 2010

Selamat Malam SAYANG

Image
Salam semua.. Bersempena hari dh malam ni kan..patik pon cm dh stat ngntok2 ni..so patik nk mintak maaf kat korang sume kot2 slame patik dlm blogging ni, korang de terase ke, sentap tak tentu pasal ke kan..so patik nk mintak maaf dan patik maaf kan korang 'lalat-lalat' kat luar cna yg tak suke akan kehadiran patik dlm dunia blogging ni..*ade aku kesah weh??? Patik penah dengar ade 1 ceramah tu kan..seelok nye sblom kite tido kite mintak maaf dan memaafkan semua orang..smoga hari esok akn mmberikan keberkatan dan keceriaan untuk kite..jadi, renung-renungkan dan slamat beramal~~ Naaaahhh..mate dh kelat2 ni..patik nk kuak lentang dulu yeee..skali lg..IM SORRY !!!! GOOD NITE & SWEET DREAM U GUYS !!! Babai~~

Kenapa ek????

Salam... Kenape la orang orang kite ni sume la nk tau hal kite??? serabut weh..soklan demi soklan tak henti-henti ditanya..ok contoh Bile time skolah kite akan ditanya : > Exam no brape?? > UPSR, PMR, SPM dpt brape?? Then bile nk masok Universiti plk..soklan nye cm ni : > Dpt U mne ??? *akan kuar spontan.. Bile dh besar time ni yg tak bole belah.. > Dh de gf/bf???...adoiyai.. > Bile nk kawin??? Bila nak kawin pon.. > Majlis buat kat mne??? > Rmai jemputan?? Bile dh kawin..soklan dia bunyi laen plk : > Dh ade anak??? > Anak berape la ni??? Bila dh ade anak sorang..soklan ni plak kuar : > Bila nk tambah lg??? > Sorang je anak???? Sehinggakan Time MENINGGAL pon soklan demi soklan akan kuar: >Tanam kat mne??? >Byak ke harta yg tinggal untuk waris??? *tak bole belah... Naaaahhhh..bile la manusia ni akan berhenti BERTANYA????? renung-renungkan dan selamat beramal...

Cubaan Pertama

Image
Salam semua.. Cubaan patik untuk menghapdate entry thru smart fon patik ni agak berjaya kot..bukan hape just nk cb try test..maklom la patik ni bukn nye celik sgt IT..hehe..untuk pelajaran pertama patik cb untuk buat entry yg simple dengan menggunakan smart fon patik ni... Alhamdulillah ianya berjaya.. Jumpa lg dilaen siaran.. *best lg pakai lappy weeeh~~PUAS!!!!!