Posts

Showing posts from December 9, 2010

Kehidupan Baru

Image
Salam semua... Hari ni bermula la kehidupan Ahmad Fauzi Aryaan korang ni ngn kawan2 patik sebagai seorang pelajar..hari ni laaa hari pendaftaran km untuk semester terakhir iaitu semster 4...hopfully last semster km kat cni.. *dh penat la wat lab... Bg patik semster ni la begitu tough gile dlm ms untuk menghabiskan sisa-sisa tempoh pembelajaran km kat UiTM ni..time cm ni la sume menda nk kne jg weehhh..data yg PENTING nk kne kumpul jangan kasi ilang..writing dh kene start buat.. *belom msok yg rs sentap, sadis, meroyan sume wehhh.. Time cm ni la rs nye support dri mak pak, S/Visor, kawan2 dan sume sangat diperlukan dalam menghadapi menda alah ni sume... *mujur patik de kawan blogging sbgai kawan tambahan..hehehehe... Hope semester ni last bg patik dan kawan2 patik yg laen..pas ni nk cri rezki kumpul harta plak laaa...nk smbung PhD??? hmmm..abis kan master ni dlu siap2...then tgu la 2,3 tahun akan dtg..nk smbg kat oversea la rs nye...dh penat dok cni..nk rs bawak diri jauh sik

Blogger BEST !!!!!

Image
Salam korang.. Entry kali ni Ahmad Fauzi Aryaan korang kali ni nk crite psal blog yg patik slalu intai ala2 jengah yg best!!!! Tp kali ni patik nk criter pasal blog yg patik slalu bc..ni kire version GURLS yee..so korang pon bole la jengah2 blog beliau ni if korang belom follow yeee.. Dimulakan dengan BISMILLAH.. 1. Miss Pinky Gurl 2. Acha Mahfar 3. Fifiey Lychee 4. Cerita Erina 5. Note Pad 6. Miss Zoey Yah 7. Jom Membebel 8. Dilarang Memotong! 9. ~Budak Degil~ 10. ::Insan Tinggi:: Haaaa...gitu la crite nye untuk entry kali ni..hope korang bole la dpt guide sikit k..bole la kot nak tmbah2 kawan2 yeee...then pas ni akan ade mcm2 version promo akan patik pikir kan...so stay tuned kat blog AHMAD FAUZI ARYAAN k.. Babai..