Posts

Showing posts from December 10, 2010

Welcome to ARYAAN Family

Image
Salam semua.. Seronok bile orang baru muncul..alhamdulillah kak ipar patik dh selamat lahirkan baby gurl kat hospital HUKM dalam pukul 1.40 petg..baby gurl yg seberat 2.93 kg selamat dilahirkan secara normal.. *bak kate kak ipar patik.. Orang yg paling happy of cos la abg patik..besa la dh jd ayah kan..so yg laen2 of cos la seronok gak..mak pak patik pon dh tukar title jd TOK & NEK..adk bradik patik sume dh tambah title sume..uncle & aunty...WELCOME to NEW WORLD... Sekian short entry kali ni.. Mode: HAPPY !!!!! Babai~~ p/s: pic baby akan patik update kmudian bile mak & baby balik umah patik ni esok...insyallah~~

15 aku..Korang???

Image
Salam semua.. Kali ni Ahmad Fauzi Aryaan korang nk cite ckit..so meh mai dekat meh...tp tak mo la dekat2 ni..patik gimas..hehehe...tak de laaa..ni haaaaa patik nk crite psal cntest yg mmber patik, hencek QARL ni dok buat...so just nk cube laaaa....mne tau kot2 bole dpt kaaann..heheeh * berangan... Ok la kali ni patik nk crite 15 tentang patik... 1. Smartphone HTC wildfire- handfon ni la 1st time patik pakai ok!!!! mmg gile vavi best smart menda alah ni...sangat mesra ngn patik...so sayang ketat-ketat la kat beliau ni... 2. Coklat Handmade coklat-ni mmg kegilaan patik lately ni haaa..klu de je org dok promo nk jual handmade coklat ni patik segera la nk merasa..la ni pon de gak knduri kawin dok dh pandai bg handmade coklat kan...so untung la patik..rembat telan jeee...janji sedap patik telan.. 3. Best Formal Outfit G2000- mmg outfit ni mmg best dan melekat la ngn patik..even arga beliau ni agak mhal bg patik yg belom bekerjaya ni, tp kualiti dan design beliau ni mmg ms