Posts

Showing posts from December 12, 2010

New Born Aryaan

Image
Salam semua.. Seperti yg patik gtau yg patik patik dh dpt gelaran baru...la ni sume kne panggil patik as BABAH ok *gelaran untuk patik as uncle baby ni.. baby gurl ni lahir ari JUMAAT tepat jam 1.40 tengahari , bersamaan 10/12/10 ..time sume muslimin sedang khusyuk mendengar khutbah jumaat kat masjid.. Akceli bby gurl ni dijangka deliver on 4/1/11..tp agak nye dh tak sabr nk tgk BABAH beliau ni tu yg kuar awal.. *gile statement..hahhaha..tak kisah la janji sume slamat... So dengan kesempatan ni patik nk show off la sikit pic anak buah gurl patik ni kat sape2 yg dok menunggu khabaran brite dri patik...TQ byk2 yeee... *cm anak sndiri la weh.. Weh jujur ckp patik tak reti nk pegang..sungguh lembut ok beliau ni..patik hanya mampu usik2 jari jemari yg kecik 2 je haaa...tgu la sbulan ke hape t..tak pon tgu badan beliau ni keras sikit..nak ajk maen kejar2 duduk teros...hahahhha~~ Cm tu la entry simple kali ni yeee..sok2 patik show off pic yg patik pikir best ok.. Tq pd sape2