Posts

Showing posts from December 13, 2010

Malang Tak Berbau..

Image
Salam semua.. Maaf atas lukisan yg amat subjektif...hehehe Sedih, kesian, terkejut dan tak sangka yang bole patik luahakan tatkala menulis entry kali ni.. Sebuah kemalangan telah berlaku depan mata patik sewaktu pulang dri lab siang td lebay kurang 12.30++pm..kejadian berlaku berdekatan flyover berdekatan dengan kilang YOE's SHAH ALAM dan juga kilang minyak pelincir PENZOIL SHAH ALAM area sec.19 dekt simpang ke komuter SHAH ALAM... Sedang patik menunggang BOBOY patik, patik dh perasan sebuah motor kluar dri simpang berdekatan kilang PENZOIL...dan berdekatan kilang tersebut sebuah LORI telah berhenti yg patik rs agak lame disitu.. TIBA-TIBA....TEBABOOOMMM!!!! Motor yg patik perasan kluar dr simpang td telah melanggar LORI yg sedia berhenti dengan agak kuat lalu motor yg beliau naiki telah hilang arah dan hancur dengan sekilip mata..tak tau cm ne patik nk ckp..mmg tragis..semua tu berlaku depan mata patik..patik nmpak saat motor tu kluar dri simpang dan saat merempuh lori y

Mane lg GHAIRAH????

Image
Salam semua.. Nk tya la korang mne lebih GHAIRAH??? ni bukan GHAIRAH yg pokir kotor2 yeee..ni haaa nk tya korang mne la lebih GHAIRAH ikot selera korang??? Antara dua ni haaaa... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Goreng Pisang Keropok Lekor Best kan bile petang2 cm ni mkn menda alah ni sume...WOOOOO!!! dpt plk ngn air nescaffe panas scawan..mmg SUPERB!!! Ok laa..nk kuar bli menda ni.... "kak limah goreng pisang ngn kropok ni kasi TAPAU semua yeee" Babai~~

Lambaian..

Image
Salam semua.. Korang pernah tak salah lambai?? ni bukan kire cm lambaian kaabah ke hape ye..mklom la musim org haji dh habis kan.. Ni haaa.. Ahmad Fauzi Aryaan korang nk crite yg beliau gile confident melambai smapai kan lambaian tu kearah orang yg salah okey.. Cm ni...td ms nk smpai lab yg dh cm tak de orang ni tetibe patik nmpk manusia yg cm patik familiar kenal kat area lab ni haaa..dengan semangat yg mmbara dan penuh confident nye patik pon melambai dengan penuh mesra keara seorang GADIS yg hanya berjalan kaki..gile kau dengan muka tak bersalh dok melambai tetibe GADIS tu pon memandang pelik smbil mmbalas lambaian patik dengan gaya terpaksa..hahahha...mujur la time tu patik dok atas moto..so lantak kau la prasan aku ke tak... Moral dri cerita: 1. Kurangkan confident ketika melambai 2. Jangan jadikan semut sbgai makanan ruji.. *gile smpai bole ilang ingatn terhadap kawan sndiri.. 3. Jangan pandang arah lain ketika menunggang...sila FOKUS kat depan je... Jumpa lg dilaen en

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

Image
Salam semua.. Blog E.d.Y Pagi td patik sje je la blogwalking kat blog mmber2..so smpai singgah kat blog E.d.Y..beliau de nk bg give away dri holiday yg beliau dh penah p..wooo cm best je... "Edy patik nk fridge magnet dri SINGAPORE jee...tak mo lebay2..1 je cukop..hehehe" So pd sape nk join sangat la dialu-alukan.. Nak Tag: [noname] [Lelaki Geek] Sekian untuk entry simple kali ni..Babai~~