Posts

Showing posts from December 17, 2010

GIVEAWAY: TAHUN PERTAMA BERSAMA CIK BEBEL

Image
SALAM SEMUA.. Member patik si CIK BEBEL ni ade wat GIVE AWAY kat blog beliau..soooo simple je nk join menda alah ni..korang bole la cb try test GIVE AWAY yg beliau buat ni...mne tau bole menang VIOS ke, umah sebijik ke, sawah serelung ke...hehehee.. *ampun cik bebel.. 1. As usual....HEADER....dan tajuk GIVEAWAY : TAHUN PERTAMA BERSAMA CIK BEBEL [SATEL] 2. Jadi follower blog cik bebel ni [SATEL] 3. Ceritakan apa2 pengalaman tentang "TAHUN PERTAMA" korang....secara ringkas dan padat [SATEL] Tarikh 10/12/10 adalah tarikh dimana ianya adalah tarikh dan tahun pertama PATIK ade anak buah..dan tahun ni la word BABAH yg slame ni PATIK dok tunggu berangan menjadi kenyataan..so after wards baby IRDINA HAZIRAH akan pangil PATIK as BABAH...suweeet nyee~~ 4. tagged 2 orang rakan anda.... [SATEL] [FIQ FIKRI] [NONAME] [YAT] [DANIAL ADIE] 5. Link kan blog JOM BEBEL di entry tersebut dn jgn lupa tinggalkan link entry anda di sini.... [SATEL] SELAMAT MENCUBA YEE~

Berhati-Hati..

Image
Salam semua.. Sebelum patik nk memulakan entry.. ENTRY TIADA KAITAN ANTARA YG HIDUP ATAU PUN YG DH PERGI TAK RETI NAK KEMBALI LAGI.. Bila lihat lelaki je korang mesti pikir lelaki ni EGO, GANAS, SOMBONG la segala..tp bile melihat PEREMPUAN ni korang bole plk ckp perempaun ni jenis BAIK, RENDAH DIRI, SOPAN SANTUN semua..kire yg baik je la kat perempaun dan yg jahat je la kat laki kan..hehehe.. Ni haaa...klu korang nk tau sesetengah PEREMPUAN juga ade tabiat buruk beliau ni haaa...diulang yeee.. SESETENGAH ok!!!! so ni la GOLONGAN yg PERLU diberi PERHATIAN oleh golongan LELAKI.. 1. Perasan Cantik Ade sesetengan PEREMPUAN ni adoiyai...perasan bebenor la yg diri nye cantik weh..dia menganggapkan wajah mereka ni bole mencairkan mne2 lelaki..ade yg menjadikan diri mereka sebagai kaki kikis kepada insan yg bernama lelaki.. *kesian ko laki weh.. 2. Punya 'suger daddy' Ni lg 1 golongan yg tak bole belah la patik nk ckp..golongan ni sanggup menggadaikan tubuh badan mereka da

Rindu Kamu,,,

Salam semua... Tatkala entry ni menjelma patik dh pergi jaaauuuuhhh dri kota SHAH ALAM..pergi buat sementara waktu jeeee..hmmmm tetibe patik merindui teman patik setelah dekat seminggu meninggalkan lab..mane tak nye slame ni dengan depa je la patik berkawan..segala suke, duka, sentap, merajuk sume dengan depa...since patik dok saja smbil tgk picture lme dengan depa ni patik de reka sajak KHAS buat TEMAN yg penah menyinggah dlm hidup patik..TERIMA KASIH TEMAN.. Teman Persahabatan yang terjalin kini Hasil kemesraan kita semalam Andainya ia hancur di ambang esok Pastinya kita kan bermusuhan Adakah perpisahan ini Menjadi jurang antara kita Tiada ku tahu kau sebenarnya Teman Andainya ada sembilu Yang pernah menusuk hatimu Maaf ku pohon Tapi kiranya ada madu yang terpalit padamu Jangan kau buangkannye Kerna ianya bisa menjana mindamu… Mengimbas memori kita bersama Lagu ni patik tujukan KHAS buat semua teman lab INDUK & INTEC dan semua yg pernah wujud dl