Posts

Showing posts from December 24, 2010

Trip Berair...

Image
Salam semua.. Just short entry kali ni...untuk hilangkan rindu gile patik kat blog kesayanagn ni haaa....nk syg org laen tak bole..so cukup la ngn blog sekor ni... *betoi ke penjodoh bilangan patik ni ek??? Ok laaa..patik kembali bersiaran seperti biasa selepas dekat 3 hari tak keudara..almaklom laaa lepas 1-1 jemputan patik kne penuhi..lepas habis berjimba kat PERLIS now turn Negeri Cik Siti Wan Kembang plak patik singgah.. Nantikan entry patik untuk trip kali ni.. Babai~~ p/s: Selamat Menonton Anugerah Akrin 2010...

Saya Nak Duduk Dalam Bloglist Cik Lulu'

Image
Salam semua.. Jeng jeng jeng..pembukan bicara lepas lame menghilang.. Korang nk tak korang terlist kat blog Cik Lulu' ni??? sila la wat demikian..bukan susah pon..ikot je arah yg Cik Lulu dh bg then SIAP !!!!!! tiada charge yg diperlukan..hanya korang perlu charge diri korang ngn secawan NESCAFFE panas *fevret patik akceli.. 1. Buat satu entry tentang ni yang bertajuk ' saya nak duduk dalam bloglist cik lulu ' [DONE] 2. Copy her official header ni kat entry korang and link kan skali [DONE] 3. Be her follower.... [DONE] 4. And last skali komen kat entry beliau yang korang dah join and bagi skali link entry korang tu ye.. [DONE] Now patik dh buat kerja patik..korang pon sila-sila la ye menjengah blog beliau..jz nk support projek mmber2 je.. Sekian..Babai~~