Posts

Showing posts from December 27, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Image
Salam ISNIN semua.. 1. Jadi Followers eqbalzack.com [DONE] 2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU" [DONE] Walawehhh..barang IKEA weh..free plak tuu..ade table lamp, frame yg cute dan tea towel table IKEA.. abg eq nk brg IKEA k...hahah..guys out there bole la nk join GA abg eq ni..simple je step nye...korang bole je folow cm patik wat ni..klu korang de idea yg lebay kretif pon dialu2kan... 3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com [DONE] 4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu [NONAME] [DANIEL ADIE] 5. Tinggalkan link anda pada entry beliau. [DONE] Selamat Mencube yeee... p/s: suke2 je nk join..mne tau ade rezki ade laaa..

Kelantan Trip 4..

Image
Salam semua.. Lokasi kali ni patik bawakan kat Bawah Jambatan Sungai Nul area mne entah tp still kat kelantan..yg unik nye tempat kat kelantan ni nama2 tempat yg diguna pakai mmg sangat unik..see smpai patik pon tak sempat nk ingt tempat2 nye... Nmpk tak kat bawah nuuuunn..haaa kat situ la tempat akan km wat smapling.. Ade berani msuk hutan belukar yg tak disentuh?? km geng 'darat' je berani..miahhahaha... Patik dan orger tak dpt dipisah kan..ko ade??? Bersama wirawati yg tergolong dlm grup patik. . Bersama survay meter.. Keja dh siap..time nk loading sume sample dlm truk hilux... Tetibe mamat a.k.a PACAT ni plk dok nk main gurau ngn patik..hambek kau berdarah2 kau km bergurau senda... Ni la insan yg sudi bergurau ngn patik..akhirnya arwah gak kau mamat.. Dalam perjalanan untuk ke next lokasi..1 jeritan dri HUDA (berbaju merah) menandakan hencek PACAT dok msuk dlm sluar beliau..woooo bergegar weh dlm van..ade lah dlm 5 min beliau dok menjerit...hahaha...