Posts

Showing posts from December 28, 2010

Facebook KINI dimana-mana..

Image
Salam semua... La ni klu ckp je FACEBOOK sume org tau kan..tipu dusta nista la sape tak tau kan..p la dok dlm gua tempurung ke hape k.. Facebook (FB) ni bole jd addict gile wehhh bile dok dh stat mengadap..patik pon la ni cb untuk mereducekan FB dlm daily life patik..*tak tau berjaya ke tak..still dlm percubaan.. mujur lah ade blog sndiri..bole la berceloteh kat cni... TQ blog ku terchenta~~ Ok berbalik pd FB yg kian VOUGE hari kehari, kirenye la ni FB kini bole diguna dimana2 saje...bak kate org FB kini dihujung jari.. Naaahhhh...ni ade menda yg korang sure akan terkejut beruk bile patik nk gtau ni..la ni B bole dipakai DIKAKI...ko ade??? tak caye ek.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAWAH LAGI LAAAAA~~ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jeng jeng jeng...FB kini DIKAKI...percaya tak??? Sliper ni patik jumpa kat UPTOWN kajang...dok jenjalan tetibe mata terpandang sliper ni..cm comey pon yeee..alaaahh beli je laa..bukan mahal pon..sangat unik patik rs..bole

Cita-cita ku..

Image
Salam semua.. Pe kabo??? chat??? patik pon cm dh mule rs cm tak sedap badan wehhh..tekak ni cm pahit2 n perit...adoiyaiii adakah ini nme nye simptom nk demam??? oh demam tgu lepas 'majlis' bole tak..patik ade byk keja yg perlu dibereskan.. * bole plk nk mintak2..tp dengan niat yg baik tak slah kan??? Td sedara patik mai umah tgk baby IRDINA HAZIRAH kat umah patik..so berbondong2 la orang rmai mai umah patik..so dlm byk2 budak2 kecik ni ade la sorang ank sedara patik ni patik ngusik....since dia pon nk msok drjah 1 tahun depan ni..so patik pon tya la soklan cepu cemas... Adk bile beso nnti cita-cita nk jd ape ek??? Dengan muka yg tak bersalah... Adk nk jd otomen... *ko bole???? Patik tya lg... Nape adk nk jd otomen?? Dia jawab.. Adk nk tolong orang..nk laser org jahat... Nk tolong angkat2 orang bile lemas ke, mati ke.... Terkedu patik dgr..bdk2 la ni mmg byk didedahkan dengan TV...smapikan cita-cita pon nk jd OTOMEN...adoiayiai.. Bile crite cita-cita ni patik t

Sabar Yeee...

Image
Salam semua.. Aduhh...gila la lme Ahmad Fauzi Aryaan tak update blog kan..patik bz sikit la atas urusan adik patik yg akan berlangsung tahun baru nanti..so bile majlis ni akan berlangsung, msing2 dlm family patik akan amek port masing2..hop majlis berjalan lancar... Part patik ade la sikit...menjadikan sesuatu yg ZERO menjadi sumting yg agak nice to see..hehehe...almaklom laaa 'sy budak bru belajar..kalau slah tolong jolok kan..eh salah kalau slah tolng tunjuk kan'.. *nnti patik update lg... Badan dh letay...nnti nk smbung perah pale otak ni... Babai~~