Amboi....Lembutnya

Thursday, January 27, 2011

Salam semua...

Rasa sayang hey..
Rasa sayang sayang hey..
Hey lihat nona jauh..
Rasa sayang sayang hey...


Hoyyyeeyyy!!! korang wat pe je tu??? patik ari ni tak p lab..yihaaaa..bukan hape saje je maleh nk p lab arini...so now duk umah...lg pon kang petang kang nk kne p SHAH ALAM naek train... yg tak best nye dri BANGI ke SHAH ALAM memakan masa lebay kurang 2jam untuk smpai kat cna...*dh cm nk p SABAH naek flite kan weeehhhh....

Arini mood patik sgt happy sbb nye nk p SHAH ALAM dengan tujuan untuk persediaan buat BBQ kat cna..kire patik ni tergolong dlm org penting laa gituu...hehehe...so Ahmad Fauzi Aryaan agak penting utk event tersebut..miahahaha...


Lembuuuuuuuuuut sangat!!!!


Ni haaa..patik perasan lately ni rmai la bdk2 la ni suke pkai seliper yg berjenama FIPPER ni...so patik pon cb la menjengah kat sebuah mall kat kajang untuk mencri seliper ni...luckily patik berjaya temui..rupe nye ade beberape jenis FIPPER ni..ade yg biasa, strong dan yg BESTEST ialah comfort..

So patik pon memilih yg comfort..really sgt2 lembut bile kat kaki..rs cm pijak kueh apam je rs....lembuuuuuuuuuuuuut sgt!!!!! harga nye bermula RM12.90 hingga laa ke RM22.90... demi kesedapan dan kelembutan sliper FIPPER COMFORT..even harga nye yg termahal dikalangan keturunan FIPPER ni tp ia nya sgt sedap bile dipakai...CUBA LAH!!!!!! *tak penah la patik beli sliper getah ala2 sliper jamban dengan harga cm ni..1st time ok kuar bajet beso untuk sliper jeee..hehehe...

Nmpak nye sliper ni akan bergerak ke destinasi tertentu saje cm diner2 koprat, ke mjlis pelancaran buku ke, review filem ke dan yg sesuai laaa dengan nye memandangkan design nye yg hebat dan harga nye yg melampaui batas akal..miahahha.....tp tak kire laaa..nk ckp yg sliper patik ni BEST, SUPERB, TEBAAAAABOOMMM sedap!!!!!!! so dpt kan di store yg berdekatan

Ok laaaa...teman2...patik pon cm nk tido dibuai mimpi yg INDAH kot...hehhe...so nk wish u guys..SELAMAT TIDOQ!!!!

Babai....


You Might Also Like

10 komen

  1. xpe, sekali sekala kan.....he
    janji best n selesa kan...

    ReplyDelete
  2. selipa mahai??? letak tang kaki je kot..

    tp klu selesa, bru da confiden kan.. :)

    ReplyDelete
  3. teringin jugak nak test "kelembutan" slipar ni.. cam best jer.

    ReplyDelete
  4. asal selesa, mahal mana pun takpa:P

    faizal ada satu.kaler hijau putih.hehehe

    ReplyDelete
  5. nak cri jgk r nk taw ap lembutnya dgn slipar jepun base..
    haha

    ReplyDelete
  6. hye patik! rileks la..alah membeli menang memakai kn..lecturer kite penah ckp, kaki kne jage.so, beli yg mahal untuk keselesaan kaki. hihi

    ReplyDelete
  7. pakai bersanding pon buleh nih..
    nak sambau satu buat hencik biypren haha..tq hencik patik kerana memperkenalkan selipar lembut apam ini kah kah

    ReplyDelete