Bangon laaaaaaa...

Saturday, January 22, 2011

Salam semua...

Ape khabar hari ni???sihat ???walaweeeehhh cuti kan hari ni..so korang plan p mne je ari ni??patik ari ni just nk penuhi jemputan majlis cukur jambul jiran patik & lepas tu dok saje je laaaa....


Tq hencek google..


Ok la hari ni patik nk share la crite pasal "ALARM CLOCK"..patik nk tya la ape guna nye alarm clock ni ek??????besa nye la kan alarm clock ni gna nye utk nk sedar kan kite untuk bangon kan??

Bg patik alarm clock ni PENTING untuk mengingatkan kite tentang sesuatu..bg patik 1st alarm patik akan bunyi bila nk kejut time bangun subuh..tp biasa nye alarm clock ni patik akan on kn bile time patik nk tido so nk make sure patik tak akan tido terlajak..

Tp kan ia nye agak menjengkelkan a.k.a mengganggu bile alarm clock ni akan still berbunyi evry 10min.. *weeehhhh roh aku smpai terkejut ok alarm clock ko ni dok teeettt treeettt teeettt teeettttt.....

Ni haaaa patik nk geram ngn adk patik sorang ni haaa..hamboii cik kak nk set alarm siap2 ni depan patik..nk bangon awal kate nye kan...tp bile dh dok memekak tuan nye still tak reti2 nk bangon...walaweeehhhh ni style tido jenis hape weehh..patik pon tak reti nk habaq mai kat korang ni...last2 ni haaa patik ala2 alarm clock tak bertauliah gak ni yg dok kejutkan beliau...miahahaha... *sabar je la patik oiiii~~

Patik sure korang pon mesti penah alami benda cm patik ni kan..kadang2 rs cm nk rendam je alarm clock 2 dlm baldi besar then simbah je kat tuan dia..*hambek kau !!!..miahahah...

Ok laaa...jumpa lg dilaen entry ek..patik nk siap2 ni kemas umah ni..

Babai~~

You Might Also Like

10 komen

  1. pernah aje.macam nak tempelang aje.

    ReplyDelete
  2. jgn lupa kemas bilik aku sekali, boleh? haha

    ReplyDelete
  3. ::FAIZ FARISH::
    heeeppp..kemas la sndiri...anak teruna ape cm ni...hehehe..

    ReplyDelete
  4. masa blajar dulu pernah dapat roomate yg camtu..nak bgn awal xhengat...sebelum subuh.last2 cik bebel yg bgn sbb terganggu dengan alarm dia...ngeeeeeee

    ReplyDelete
  5. hohoho . kt bilik qlah x men alarm clock.. simbah ngn air je trus.. heheh

    ReplyDelete
  6. cik bebel sentiasa:
    cm nk kne lempang je kan cik bebel..

    ReplyDelete
  7. HAHA. mula2 semangat lah set alarm clock segala, last2 snooze kan balik, xpun off je tros. Dalam hati duk cakap 'kejap lagi bangun la' :P tuh yang timbul kes terlajak tdo..hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha..
    prnah jew tp my yg wat cmtu..
    hehe..

    ReplyDelete