Berjimba-Jimba...

Wednesday, January 12, 2011

Salam semua..


Entry kali ni patik nk crite kat korang aktiviti patik dan kwan2 ms weknd ari 2...km p MELAKA...berjimba kali ni hanya lah melibatkan km bertujuh je...PATIK, ACIK, APIS, ILINE, ZAKIAH, INA dan SHIDA... TQ gak kat FIQ FIKRI dan AMIR NAUFAL yg sudi bantu patik book otel bajet kat cna.. *jmpa beliau ni kejap jeee...so x sempat nk ketip2 pict dengan depa...sob sob sob..

Km kat cna selama 2 hari 1 malam...bole dikatakan sume tempat berjaya km cover dlm masa tersebut..


Kenderaan yg membawa km..


7 of us...



Muzium SETEM..

*panjang nye kaki ...


A'famosa..



Kapal Portugis...

Bersedia nk naik 'river cruise'...



Makan mlm kat ASAM PEDAS CLAYPOT kat Kota Laksamana...


Singgah Jongker Walk...best tempat ni...

Jenjalan kat Taman Rama-Rama...



Babai MELAKA..


Naahhh..cm tu la crite berjimba patik dan teman2 last weknd...sangat2 best jenjalan cm ni..dpt release tensi sekali sekala..

Ok laaa..patik nk makan ubat & nak tido la pas tu...

Jumpa lg yeee...

Babai~~


You Might Also Like

28 komen

  1. asam pedas claypot... mcm sedappp!!!! huhuhuh...

    ReplyDelete
  2. woh..asam pedas tu!!..faveret..haha

    ReplyDelete
  3. asam pedas. best ever that place laa patik. seronoknya jejalan...;)

    ReplyDelete
  4. best2, tapi naik river cruise waktu malam lagi cantik, meriah dengan lampu2..he

    ReplyDelete
  5. pic cantik..! lama plak tak g melaka.. hehehe

    ReplyDelete
  6. best kn melawat negeriku ini...

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2011/01/dia-tak-perasan.html

    ReplyDelete
  7. kaki model.. mesti la panjang.. haa tu baru kaki... bila nak dtg negeri Johore yg aman damai plak?

    ReplyDelete
  8. AfiQ:
    org mmg fuuuhh rmai tp rs dia masin la sikit...

    ReplyDelete
  9. man yusoef:
    favret patik gak tp dia buat msin laaa..

    ReplyDelete
  10. apezs shah:
    best ke???masin ade laaa..adoiyaiii..

    ReplyDelete
  11. greenailin:
    mlm bukk ek???patik x tau pon...ingt x bukak...

    ReplyDelete
  12. i'm shin... i'm inesen:
    johor dlm ms terdekat kot..tguuuuu~~

    ReplyDelete
  13. MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH BANDAR MAJU!

    MELAKA BEST!

    =_=

    ReplyDelete
  14. gue teringin nak makan asam pedas melaka...
    heheee

    ReplyDelete
  15. Salam

    Wah Melaka sudah 3 tahun kutidak menjengah

    ReplyDelete
  16. wahhh..gi melaka dah 4 kali, tapi belum ada kesempatan nak rasa asam pedas tu..

    ReplyDelete
  17. IMANSHAH:
    sila la menjengah MELAKA...hehehe...

    ReplyDelete
  18. FaizalSulaiman:
    best kne gak rs 2 faizal..

    ReplyDelete
  19. x naik taming sari ke??
    sory la patik..x smpat nk jumpe korng kan..rugi sngat2..

    ReplyDelete