Bermula Harinya.....

Thursday, January 27, 2011

Salam semua....

Sihat ke ari ni??? wat ape la tu gamaknye ek??? alhmadulillah patik dh mula 'berkhidmat' dengan UiTM msuk hari ke-2....so no patik cm tak de keja sgt kot..ala besa la keja ofis sikit2 kan..so nk kne tolong akak2 ofis ni siap kan keja2 ofis...

FYI.. as patik mention kat entry dlu patik de dpt offer dri UiTM untuk 'berkhidmat' selama 1 semester dengan fakulti patik..*since patik pon dh msok sem terakhir... so kerja patik hanya la dlam bentuk kerja2 ofis...ini demi "sesuap nasi" patik menerima nye dengan hati terbuka.. *tp best wwwooooo kat cni...

Akceli sepanjang patik berkhidmat dengan UiTM ni..dh mcm2 patik buat mcm Lab Instructor, Admin & untuk semster terakhir ni patik ditugaskan untuk membantu dlm kerja2 ofis...


Ni la ofis patik 'berkhidmat'..

Dan ini meja lepak patik buat sementara.... *maklom la 1 sem jeeee kat cni...


So far patik happy selama kat cni....sume best..akak2 ofis best, keja pon best...even patik as pelajar tp patik belajar selok belok kerja admin..kerja cm ni bukan bole dpt ms patik wat keja kerja lab..tp menda cm ni patik dpt FREE je kat cni...TQ UiTM yg beri mcm2 pengalaman kat patik...UiTM DIHATIKU...

Moral dri cerita :
  • Terima benda baru sebagai satu PENGALAMAN...
  • Hargai apa yg DIBERIKAN dah pd kita...
  • Dimana BUMI dipijak disitu langit DIJUNJUNG...

Sekian entry utuk kali ni...patik pon nk kuar cri pasal ngn 'orang' tertentu ni...miahahaha...

Babai..


You Might Also Like

20 komen

  1. UiTM dihatiku....

    bangga ni... =)

    ReplyDelete
  2. 'orang' itu dah rindu nak cari pasal dengan kamu..muahahahahaaa

    ReplyDelete
  3. mr.syazwan:
    miahahah.....cm penah dengar je...

    ReplyDelete
  4. ::FAIZ FARISH::
    TQ hencik..wehhh..TQ ye terharu jap aku...

    ReplyDelete
  5. NIK NORZIEHANA:
    akhirnya muncul gak ko nik...

    ReplyDelete
  6. waaahhhhh...laptop tu di sediakan ker??

    ReplyDelete
  7. fairuzhani :
    x laaa...patik mmg kne berkhidmat kat opis ni haaa...

    ReplyDelete
  8. bagus la fauzi.giih mencari sesuap nasi tu:)

    eh eh buka FB yek?hehehehehe

    ReplyDelete
  9. yeay!
    patik sgt GIGIH mencari sesuap nasi!

    ReplyDelete
  10. UiTM dihatiku jgk.. wah2.. hoho~

    ReplyDelete
  11. cik bebel sentiasa:
    ehhh..lappy 2 patik pya ok...miahahha...kerja je depa ni pya...

    ReplyDelete
  12. FaizalSulaiman :
    yeee..demi sesuap nsi...eh tu smbilan je..

    ReplyDelete
  13. duduk opis mesti banyak rest bukan?? hahaha

    ReplyDelete