Bila Jadi Bujang..

Saturday, January 29, 2011

Salam semua...

Selamat Pagi SAYANG......

Miahahaha..tetibe bersayang2 kan pepagi cuti gini.. plan ape je ari ni????mklom la cuti ke hape kan....patik weknd ni ade gak aktiviti nye..

Korang ingt tak entry INI yg patik dok bg picture senarai nme je kan...haaaa so ni haaaa patik nk gtau yg kami geng lab akan buat mlm BBQ mlm ni kat TASIK SEC.7 dekat dengan UNISEL...ala yg besor gedabak tuuu...

So patik dan kuncu2 patik, PAKCIK, ILINE & APIS pon ditugaskan mmbeli barang keperluan untuk BBQ tersebut..now ms nye utk sibujang trang tang tang ni menunjukan skill mmbeli belah secara HEBAT kat TESCO...miahahaha... SAKSIKAN !!!!!!



Bertempat hanya kat TESCO...

APIS,ILINE & PAKCIK...

Patik & apis...

Sedang memilih serai... *patik tolng tgk jeee..hehehehe

Masing2 mengambil port untuk cri barang yg diperlukan..

Gile laaaa..nk bli salad pon kne wat brain storm express kat cni ok..korg mmpu???

Ini nme nye salad yeee...*model salad...hehehe..

Nk bawang putih ke merah ni????

Kak ni kasi timbang yeee..

Bincang jgn tak bincang...hehehe..

Dan akhir nye..BERJAYA misi orang BUJANG bersoping !!!!!



Haaaaa...gitu la crite nye bile org bujang bersoping kat TESCO....kire lawak & seronok la bile sme2 p cri brng ni sme2...tak sabar nk tgu malam nnti..

Moral dri cerita:
  • Mesti ade persefahaman bile mmbeli...tak mo gado2 k..
  • Bajet mesti cukup..
  • Jangan tgk org BUJANG tak reti soping yeee..hehehe...
  • Bersatu teguh,bercerai kahwin laen...miahahaha...

Ok laaa..patik nk siap2 nk p jenjalan kat pasar plk..nk cri ayam pe sume...nntikan entry patik yg laen yeeee...jumpa lagi..

Babai...



You Might Also Like

10 komen

  1. wah shopping sakan geti masak kew AFA?..
    haha

    ReplyDelete
  2. wahhh... patik ni cam dah ready nk kwen je..huhu

    ReplyDelete
  3. hikhik, dh biase dh shopping

    ReplyDelete
  4. g la cari ayam tue, t dah masak pos kat orang penang sama....hehe

    ReplyDelete
  5. tesco murah oo..suka shopping barang2 basah kat tesco

    ReplyDelete
  6. shopping abes
    xD
    eh tesco mane ea??
    xD

    ReplyDelete
  7. statement bercerai kawen lain tu yg x tahan tu haha...bagus2 ada bakat membeli brg dapur nih hehe

    ReplyDelete
  8. moral of story no 4 tak kena langsung hokey..haha

    2 sopin nak wat bbq ke?

    ReplyDelete