Botak OH Botak....

Wednesday, January 19, 2011

Salam semua..


Gud morning chekgu chekgi sume...ape habaq?????hop sihat yeee...

Ari ni patik nk crite nk luah kan perasaan la kat blog terchenta!!! bukan hape lately ni patik ade problem la ngn rambut patik ni....

Entah la cm rase lately ni rmbut patik asek la slalu gugur jee...pantang syampoo je ade je la rerambut yg akan berguguran menyembah ke bumi...*gituuu~~miahahah.......patik xmo jadik pelanggan YUN NAM... *YUN NAM penipuuuuu~~~~

Adoiyaiii...tak mo la patik BOTAK sebelum umur ok...

Tp kan ade kisah bitak ni...korang sure penah mcm2 jenis botak kan..ade yg kat depan, ade yg kat tepi..so mane lg ensem botak tengah ke botak tepi???? miahahhaa.... *sengal...




Naaahhhh cm tu je la entry patik pagi ni..nk p YUN NAM la jap nk cek rambut ni...

Jumpa lg yee...miahahaha...

Babai~~


You Might Also Like

15 komen

  1. salam patik boleh apezs suggest satu product? Ada mahu, dia mmg beerkesan. kawan dah guna, cuma kena tahan bau sikit la. INI BUKAN JUALAN LGSG YEA.. Hanya sekadar nak bantu hehe.. shampoo dr duta jackie chan tu. mmg berkesan. pakai botol kecik pon boleh nk try kan.

    ReplyDelete
  2. uish
    muda2 lagi da botak
    banyak pikir ni
    g la wat treatment terbaik utk rambut
    xD

    ReplyDelete
  3. paling ditakuti lelaki antaranya botak,fuhhh..kena wat treatment atau cari sympooo yang leh lebatkan rambut.hehehe

    ReplyDelete
  4. pasni leh jadi model iklan...xpyh guna jari pun bole.....ngeeeee

    ReplyDelete
  5. takpe, kalau botakpun boleh pakai rambut palesu... huakakaka

    ReplyDelete
  6. aku ada mslah kelemumur...dah pkai syampu dah..tetap ade...bagaimana cara mengatasinye dokter?

    ReplyDelete
  7. laki pling takut kes mcm ni kan..hehe..jg rambut elok2 yer.. :)

    ReplyDelete
  8. owh kite suka hncik patik ckp utara haha...geng nih!

    Hencik patik turn to hencik botak?
    owh NOOO!! haha..cepat2 gi yun nam sebelum semua berguguran..mencegah lbh baik hihi..

    ReplyDelete
  9. bhaya tu AFA..
    hahaha..
    slalo tkar2 sympoo kot..
    huhu

    ReplyDelete
  10. hohoho.cuba cek keturunan, ada tak? kalo ada...tak dapat nak tolong. Satu lagi kena cek dari segi pemakanan dan mungkin juga tdo. mungkin kekurangn zat atau tdo.mana tau. hehehe

    ReplyDelete
  11. Try syampoo pantene. Beli satu set lengkap die. Memang berbaloi and agak berkesan lah. :)

    ReplyDelete
  12. Pantene?
    erkk...lagi cepat gugur
    dah banyak kes pasal pantene ni menyebabkan rambut gugur.
    momoy percaya . sebab rambut momoy gugur bila pakai pantene
    tukar shampoo ok
    then pakai semula pantene gugur balik
    siap ada thread khas lagi kat website www.soompi.com beserta gambar.
    cari laa...

    ReplyDelete
  13. botak tu seksi la..haha..:p

    ReplyDelete
  14. Princess Momoy : eh? HAHA xtau pulak.

    ReplyDelete