Cubaan Menjadi Kot...

Wednesday, January 05, 2011

Salam semua...

Kali ni patik nk show kat korang la sikit pic yg patik amek ms km sme2 wat outdoor ni haaaa...akceli outdoor ni cm tak plan pon lgsg..tp since adk patik ckp dh byr makeup dh mhal2..so nk feeling2 la nk amek outdoor kannn..so patik ikot kan je laaa...

So bertempat kat dlm semak area Tasik Cempaka Bandar Baru Bangi, patik ngn 2 adik patik sesame la ke tempat yg dinyatakan sbb nye tempat tu la paling dekat ngn umah & 1 lg hari dh smakin nk gelap cz nk magrib...hehehe...

Dan ini lah hasil nyeee~~























Bole la kannn...alaaa..pic2 ni sume jz untuk suke2 je laaa...patik pon bukan la into sangat dlm fotographer ni..dpt lepas gian upload dlm blog cukup laaa...org kate sbgai hobi jeee...tp patik pon still blajar sikit2 nk improve diri...

Ok laaa..sekian entry kali ni..Jumpa lg yeee~~

Babai....


You Might Also Like

9 komen

  1. gud job jie!!! terkesima sebentar!

    ReplyDelete
  2. waawaaaw... cantik lor pic2 tu.. =D

    ReplyDelete
  3. kalaulah patik dimake over kan macam tu, agak2nya bagaimana ye

    ReplyDelete
  4. percubaan yg baik buat anda.. nice piccas... rsa nk photoshoot jugak;)

    ReplyDelete
  5. boleh bt bisnes..nk komen gmbr lebih2 aku ambik gmbr pon haru biru..

    ReplyDelete