"Geng Lepak | Kontes Lepak | Hadiah menarik dari Langkawi"

Tuesday, January 04, 2011

Salam semua...

Patik mintak maaf sgt2 kat mmber patik NONAME yg mintak patik war2 kan contest yg beliau anjurkan..byk sgt hal yg patik nk setle kan...so ni bru la patik dpt join contest beliau ni even dh cm ujung2 la kate nye... contest yg NONAME anjurkan ni pasal LEPAKING paling best laaa..korang bole intai blog beliau kat SINI pada sape2 nk join...tak de hal pya..

So kat cni patik pon nk crite kan la sikit LEPAKing patik paling best...






Al-kisah nye cm ni..since km ni mmg la dok terperok je dok dlm lab 24/7 kannn....*tipuuu*..so km pon dok plan la cmne nk release tensi untuk seketika..so muncul la idea ke BUKIT CERAKAH untuk aktiviti cycling...weehhh nk crite kisah cycing ni..patik dh lme weh tinggalkan basikal weehh..rs nye last naik basikal dlm form 1 gitu kot..so bile kne naik basikal ni agak kekok gak laaa....tp BEST dpt blajar smule ngn depa ni...km ke BUKIT CERAKAH ber6 termasuk patik..

Keadaan mmg best...sgt2 fresh..even SHAH ALAM ni agak byk 'hutan batu' tp still ade lg hutan sebenar yg msih terpelihara...bile dh smpai cna aktiviti 1st bile dh dpt basikal ialah kayuh smpai kat empangan yg paling atas..kat empangan ni la km sme2 bg makan kat ikan..mmg fun gileeee~~


  1. Follow blog nie [SUDAH]
  2. Buat satu entri "Geng Lepak 'Kontes Lepak' Hadiah menarik dari Langkawi"dan ceritakan kisah LEPAK korang paling best [SUDAH]
  3. Letakkan sekali LOGO di atas dan link kan entri ni [SUDAH]
  4. Tag sorang (1 orang) atau lebih rakan blogger lain dan make sure mereka tahu [SUDAH]
  5. Tinggalkan link anda pada komen entri ini [SUDAH]


Naaaahhh...cm tu la crite LEPAKing patik...so korang pon bole la join gak ok..cept tau..

Jumpa lg yee...

Babai~~


You Might Also Like

9 komen

  1. g.luck hencik patik..
    aceceh..header baru ala2 menggoda gitu hahahaha..

    ReplyDelete
  2. ouuuhuhuhhuu...thanks encek patik..

    ko citer pasal lepaking ko buat aku jeles la..bila nak lepak sama nieh???huhuhuhu

    btw: cantek header...tergoda aku tengok!!! muahxxx

    ReplyDelete
  3. zOeY zAu YaH:
    ni belom letak yg pkai G-sting lg..hehehe...

    ReplyDelete
  4. noname:
    tu la noname...evn dekat bile la dpt lepak sme ek???adoiayai...

    *bile mau blk cni???

    ReplyDelete
  5. encek patik..
    aku dah balik sini...aku tengok hang pulak yang sebuk sana sini..hahhahhhaa

    weyh, hadiah hang nak aku post gak ker?
    hahhahhahhaaakkkkkk

    ReplyDelete