Happy Birthday DOCTOR..

Monday, January 10, 2011

Salam semua...


Happy besday to you..
Happy besday to you..
Happy besday to DR.YAMIN..
Happy besday to you.....



Wahhhh..dh hari isnin hari ni...lme sehh patik tak update blog patik ni...sadis nye trafik pon mkin susut gamaknye...en.nuffnang patik mintak hampuunnnn~~ *akhirnye post gak 1 entry ari ni..

Ok laaa kali ni patik akan update as usual..kali ni patik nk stori mori sikit cite pasai besday clebration dri km as a student utk seorang insan yg bergelar DR ....

Akceli menda ni km dh plan agk lme dgn harapan beliau tak bole la nk hiduuu..tp patik rs plan km rs nye dpt dihidu dan dibau oleh beliau dengan cara km yg agak obvious pelik pd ari tu..heheheh~~



Simple celebration untuk beliau...

Antara makanan yg harus dihabiskan....

Geng lab yg BESTEST!!!!!

Patik tak terkecuali...

Lagi geng lab yg BESTEST EVER !!!!!

Bersiap sediamenunggu dengan penuh sabar dlm bilik kuarentin...

Pose jap.....

Ini lah besday boy nye...DR YAMIN... hehehehhe~~



Speechless la konn kan DR....heheheh...

Makan time ok !!!!

Beliau bersama ank buah yg di supervised kan... MUSH, APIS MALEK & ...........*adoi lupe la nme sorang kawan ni...



Bersama staff yg sme2 bekerja..

Dah cm pict utk majalah sekolah plk dh patik tgk... *suke tgk pic ni...seia sekata jeee....

Free style plk dh...



Even simple besday clebration ni tp mmg best...plan sme2, mkn sma2, gelak sme2..sume la sme2...mmg best..

Neway HAPPY BESDAY DR YAMIN..moga panjang umur, panjang umur, still smart ensem dan jd supervisor yg BEST untuk stdent2 pas ni..hehehehe~~

Sekian untuk kali ni..Jumpa lg dilaen entry..

Babai~~


p/s: menghitung hari untuk hari2 terakhir...


You Might Also Like

21 komen

  1. how i wish ada org buat suprise bday party utk aku this year

    ReplyDelete
  2. AFA
    bestnya kek nak juge
    ALL IN ONE
    eh yang besday kawan tu celbrate katne..

    ReplyDelete
  3. ::FAIZ FARISH::
    bole jee..pas ni patik ajak yat skali yee..

    ReplyDelete
  4. nur:
    meh cni meh...

    kwn 2 patik clbrate kat shah alam jee..kat blakng masjid shah alam...sgt2 best kat ctu..

    ReplyDelete
  5. salam

    hye patik. lama xupdate katanya.
    wah meriah juga nie. walaupon dah tahu tapi menten yea..
    noh leh xtahu nama sorang lagi tu.
    alah macam majalah sekolah ke? xkot, mcm majalah rapi ahakz..:p [lawak je]



    *hye patik. apezs dah follow sini. Dtglaa ke blog baru apezs. yg lama apezs dah xboleh nak settlekan masalah tu..:(

    ReplyDelete
  6. apezs shah:
    la ni dh de blog bru la ek..patik follow nnti yee...jap..

    ReplyDelete
  7. happy beday to him ;) heppy kan wat beday makan2 cani..best!

    serius Dr nampak muda gila weh..bape umur dia tu?

    ReplyDelete
  8. Erina Asmawani:
    x silp dlm 38 gtu la weh...sgt2 mude weehhh...bg aku x nmpak tua pon..

    *memule km ingt nme DR.YAMIN ni sure dh cm tua beruban segala...sekali hambek kauuuuu~~

    ReplyDelete
  9. bertuahnya jdk Dr Yamin,staf wat supriseee...!

    ReplyDelete
  10. Hehe patik. takde butang follow ke? mandai je.. bukan ada ke? diatas tu..:p

    yg satu lagi komen tu xfaham hehe.. bpg dah scantek ape tu..;)

    ReplyDelete
  11. hensem DR tu..kim salam ekk...muahahhahhahah

    ReplyDelete
  12. Zana:
    km student...yg gurl cm mak orang je staff..

    *prasan mude jap...

    ReplyDelete
  13. apezs shah:
    lmbt loading kot...

    i mean santek blog kmu la ni...compare dri dlu..ni lg mesra reader...i think laa..

    ReplyDelete
  14. cik bebel sentiasa:
    heeee...cik bebel gatai...lalaala

    ReplyDelete