Harga Yg Mampu Dibayar...

Thursday, January 20, 2011

Holla semua...

Selamat hari taipusam semua.. *ade ke reader patik ni yg celbrate ek???? miahaha...since ari ni warga Selangor bercuti...so syok la patik dok umah menenang kan hati dan perasaan ye teman2..

Korang yg bercuti patik wish SELAMAT BERCUTI ye...enjoy la hari ni walaupon shari je kan..sok korang jalankan la aktiviti cm besa yeee..

Ok laaaa..ari ni patik nk crite la sikit bab celebrate besday yg patik dan geng lab penah buat tak kire kat mmber2 lab ataupon kat supervisor geng lab ni haaa...sume version ni mmg plan kasi terkejut....miaahahaha...



Naaaahhh..pattik mula kan crite bab celebtare yg PERTAMA...

Mangsa: Miss Wanie
Vanue: Kenny Rogers , Plaza Alam Sentral SHAH ALAM
Geng: budak2 lab B208
Mode: Terkejut


Mangsa agak terkesima a.k.a terperanjat..

1,2 hembusan palsu...miahahhaa...


Besday celebration yg KEDUA..

Mangsa: Miss Linda a.k.a Kak Long Kaca Mata
Vanue: Lab INTEC UiTM sec17 SHAH ALAM
Geng: Lab INTEC & lab B208
Mode: Tepung & air


Bdk2 'jahat' dengan dengan senjata ditangan...

Ini juga geng 'jahat'...

Mangsa dialam TEPUNG...muahahaha..

Patik bersama mangsa..


Peristiwa KETIGA..

Mangsa: Miss Fara
Vanue: Dataran SHAH ALAM (belakang Masjid SHAH ALAM)
Geng: Lab INTEC & Lab B208
Mode: Buih & Belon tiup2



Homaigod..terkejut..oh no !!! oh no !!!!

Still terkesima ok...


Cerita TERAKHIR..

Mangsa: DR. Yamin
Vanue: Lab INTEC UiTM sec17 SHAH ALAM
Geng: Lab INTEC & lab B208
Mode: Buat2 terkejut... *bole..miahahah...



Beliau 'pura-pura' terkejut..miahaha... *rs nye cm dh tau2 jeee..

Time potong kek..so usik jap sikit..


Haaaaa...cm tu la entry patik sepanjang besday celebration yg penah patik & geng2 lab km penah buat...lepas ni tak tau la nk wat cm ne ek...ade besday celebration on going pas ni dh kne Q... * tetibe kuar plak tanduk saitonirojim ni kannn....

Ok laaa..patik as warga yg bercuti nk TIDO time..nk generate tenaga...mlm ni ade PROJEK BESAR nk kne handle...muahahaha..

Jumpa lg ye teman2...

Babai..


You Might Also Like

37 komen

  1. happy bsday...
    syok giler kalau ada yg buat camni huhu

    ReplyDelete
  2. wow...bestnya...bab2 nak kenakan kwn2 time besday mmg best...
    a.f.a : header baru cantik la...nak 1...he

    ReplyDelete
  3. bestnya, kalau la ada org bg kezutan masa bday akukan best.. huhu

    ReplyDelete
  4. fuhh

    miss the moment birthday disimbah tepung..

    ur birthday's coming up fauzi, so pasni u lak la kena baling tepong.hehehehehehe

    ReplyDelete
  5. hahahaha~ kesian lah hai si mangsaaa...ad0i~ yg tu belum cukup kejam lagi...hah! member bulan penah jadi mangse time besday beliau...agak kejam mereka2 yg planning tu...kene baling telur k0t!! giler kejam...

    ReplyDelete
  6. okay. lepas ni terkejotkan aku pulak ye?
    haha.

    ReplyDelete
  7. eh salah rumah ke..macam lain benor..tahniah

    ReplyDelete
  8. hihi....kira baik lagi laa nih
    dulu kitaorg sape2 yang bestday nyer esok
    sebelum kul 12 mesti ilang
    sebab dah tau gerakan mencari untuk kena cukup2
    haha....

    Peristiwa itu masih menhantui diriku...

    ATTENTION Kawan-kawan: Blogger Ini DIKEHENDAKI

    ReplyDelete
  9. huhu best nyer tgok korg sambut2 besday ni..

    ehem...smart lah ur header! ada style bro!

    ReplyDelete
  10. zOeY zAu YaH:
    zoyah nk kena??patik bole je nk buat kan...

    ReplyDelete
  11. greenailin :
    nk ke::bole contect fiw omar...dia la pembuat...

    ReplyDelete
  12. ::FAIZ FARISH::
    t aku n yat buatkan mau????

    ReplyDelete
  13. FaizalSulaiman :
    kne bersiap sedia luar dan dlm cm ni...

    ReplyDelete
  14. cahaYemOon:
    km xmo la smpai buat pakai telur..kang busuk hanyir kang...

    ReplyDelete
  15. ..hizamirahim..
    ok set!!! ajak adie la skali weh..

    ReplyDelete
  16. IMANSHAH :
    sme je la iman shah...patik disini..langsir je tkar baru...

    ReplyDelete
  17. bestnye sambut besday party! aku xpnh smbut pun sedih2..

    ReplyDelete
  18. penah wat surprise birthday kat anak laki..dia memng terkejut beruk!

    ReplyDelete
  19. itulah pasal kwn aku smua x ingat besday aku.. sob2... alahai...

    ReplyDelete
  20. best nyew!!
    buzday AFA blew pulak??/
    huhu

    ReplyDelete
  21. happy birthday..
    besh nya kalau ada org buat suprise kan
    terasa di hargai...

    ReplyDelete
  22. NICK IRFAN:
    sadis laaa....pas ni kasi hint laaa..

    ReplyDelete
  23. perrgghh..bestnya sambut birthday ramai2

    ReplyDelete
  24. mr.syazwan:
    ni crite sepanjang kte clbrate besday ni..

    ReplyDelete