I'm NEW Now!!!!!

Thursday, January 20, 2011

Hai semua..

Wat pe korang la ni??? patik dok saje je la ni...nk wat keja cm mals..so tgk crite yg teman baik patik download kan..miahahaa....



Naaahhh akceli patik nk gtau yg blog patik AHMAD FAUZI ARYAAN dh berwajah baru..TQ kat FIE OMAR...beliau la byk bantu patik dlm make over kan blog patik ni... * TQ fie..GOOD JOB!!!

So now patik nk biasakan dlu ngn tamplate bru ni...hope korang suke la ye tamplate bru patik ni....so far patik sgt2 puas hati...

Neway patik pon nk gak KOMEN dri korang reader Ahmad Fauzi Aryaan, so dat patik bole la improve in term of template bru patik ni..

Ok laaa...patik nk smbung keja ni...korang pon KOMEN la ye ape2 yg patut yeee..TQ byk2..

Sekian entry simple kali ni..

Babai~~

p/s: sape2 yg nak khidmat beliau bole contect FIE OMAR kat [SINI] dan [SINI]...sgt2 berbaloi...



You Might Also Like

43 komen

  1. Ayuni:
    suke ek??patik lg suke....auuwwwmmm!!!!

    ReplyDelete
  2. Fie:
    u suke????? i lg la suke...

    ReplyDelete
  3. nmpak lagi kemas..header tu plg menarik

    ReplyDelete
  4. Like...like...like.......meh nak upah buat blog cik bebel pulak...heheheeh...brape bayaran??

    ReplyDelete
  5. cantik.. i suka motif header. nampak classy.

    ReplyDelete
  6. cik bebel sentiasa: bayaran mengikut design :)

    ReplyDelete
  7. da cukup bgus da niey ..
    tuanku rasa tak payah da kamu tukar ..
    gud2x .. !huhu

    ;p

    ReplyDelete
  8. ada style la..simple dan menarik hati pemabaca..guud luck fie omar..:D

    ReplyDelete
  9. chanteq!!! jelas dan clear!

    ReplyDelete
  10. my god!!! header sgt cantik!!!!! klasik n sgt menarik!!!!

    ReplyDelete
  11. nih pon tgh nak tukar jgak..tunggu habis xam je..lagi satu sebba tak pandai nak main ngan code2 nih sume..adehla

    ReplyDelete
  12. looks very classy yet very nice! rajin2 update,fauzi!

    ReplyDelete
  13. suke2..
    cntik r AFA..
    hehehe

    ReplyDelete
  14. cik bebel sentiasa:
    tya fie omar...

    ReplyDelete
  15. cik Ladies:
    ni dh final pon..hehe..

    ReplyDelete
  16. ..hizamirahim..
    TQ zamimai menjengah...

    ReplyDelete
  17. mr.syazwan:
    TQ wan fuuuyooo~~

    ReplyDelete
  18. waAaaaaa~ santeknyeeee! nak jugak~ nak jugak~

    ReplyDelete
  19. Kejap, aku nak nangis... Blog aku dah kalah ngan blog kau punya Header... :(

    ReplyDelete
  20. suka header!!!!!!
    fie omar? mcm tahu jeee....
    tahniah2..blog lawa gilos! jeles neh haha

    ReplyDelete
  21. Header tuh lawa! suka template y baru neh. :)

    ReplyDelete
  22. cahaYemOon:
    bole sila contect fie omar..

    ReplyDelete
  23. ::FAIZ FARISH::
    blog ko pon santek!!!

    ReplyDelete
  24. zOeY zAu YaH:
    mmber kite 2 kan zoyah...mihahah..

    ReplyDelete
  25. salam

    wah patik apezs ketinggalan ni..
    berwajah baru laa.. NIce tu.. cakap xpandai kawan tlg pon. Patik mesti ada skit2 buat heeh.. nice..;)

    ReplyDelete